Aan de slag met social media | Start Met Gemak

Aan de slag met social media

terug

Aan de slag met jouw social media

In dit handboek geven we jou de basis voor jouw social media strategie. Je wordt aan het denken gezet over de doelen van jouw kanalen en je leert hoe je deze doelen formuleert. Met onze tips is het bijhouden van social media een fluitje van een cent. Tenslotte leer je nog hoe je jouw resultaten kunt meten en jouw strategie kunt bijstellen. Dit praktische en laagdrempelige e-book: ‘Aan de slag met social media’ is opgebouwd uit de volgende stappen: 

  1.  Doelen bepalen

  2. Voorbereiding

  3. Contentkalender maken

  4. Resultaat meten

  5. Strategie evalueren

 

Download jouw e-book: Aan de slag met social media

Download nu het e-book en ga met behulp van concrete voorbeelden en praktische stappen aan de slag met jouw social media. Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book meteen in jouw inbox.

Wil je marketingtips ontvangen voor jouw bedrijf?


Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

Wat is Clubhouse en wat kun je ermee?

Grote kans dat je er al iets over hebt gehoord of uitnodigingen langs hebt zien komen. Een nieuw Social media platform genaamd Clubhouse doet zijn opmars. Maar wat is Clubhouse..

Lees meer
Tips & Tricks

Hashtagonderzoek: zo vind je de juiste hashtags

Wat zijn hashtags? Een hashtag (#) zie je vaak onderaan een bericht of in de tekst op social media. Soms zie je complete lappen tekst aan hashtags bij berichten. Maar..

Lees meer

De praktische social media planning

Plan jouw social media content Er zijn talloze templates voor social media planningen te downloaden. Deze zijn vaak zo ingewikkeld dat je er al uren aan kwijt bent om te..

Lees meer

Jouw marketingstrategie op één A4

Jouw marketingstrategie op een A4tje Hoe ga je jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Het is lastig om een rode draad te creëren voor jouw marketingactiviteiten. Maar we helpen je..

Lees meer
Tips & Tricks

Dit moet je weten over de nieuwe Facebook lay-out

Vanaf deze maand verplicht Facebook gebruikers om de nieuwe lay-out te gebruiken. Maar wat is er zo speciaal aan deze lay-out? Er zijn eigenlijk geen grote veranderingen, het lijkt heel..

Lees meer