Case: Tand & Meer | Start Met Gemak

Case: Tand & Meer

terug

Case: Tand & Meer

Begin vorig jaar, vlak voor de lockdown, kwam de eigenaresse van Tand & Meer bij ons met het plan om een nieuwe tandartspraktijk te beginnen. We hielpen haar met alle marketingactiviteiten die daarbij komen kijken, waaronder diverse drukwerk, een website, Social media en Google Ads.

 

Website

We startten met de website. Het is een maatwerk website geworden die zowel informatief, professioneel als laagdrempelig overkomt. We hebben ervoor gezorgd dat de praktische informatie binnen een oogopslag vindbaar is. Daarnaast heeft de praktijk veel verschillende behandelingen die allemaal op een overzichtelijke manier weergeven zijn.

Bekijk het resultaat: tandenmeer-roermond.nl

 

Drukwerk

We mochten aan de slag met visitekaartjes, afsprakenkaartjes, een 3-luik folder, flyers en een roll-up banner voor in de praktijk.  In alle ontwerpen hebben we de huisstijl kleuren en vormen van de praktijk laten terugkomen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de uitingen herkenbaar zijn.

 

 

Google Ads

Als nieuwe tandartspraktijk is het belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Dat is namelijk waar mensen op zoek gaan naar een (nieuwe) tandarts. Met een nieuwe website is het lastig om meteen bovenaan in Google te staan. Om die reden hebben we ingezet op Google Advertenties. Zo wordt Tand & Meer gevonden wanneer er gezocht wordt op ’tandartspraktijk Roermond’, ‘implantaten’ en meer! Deze advertenties monitoren en optimaliseren we maandelijks.

 

Social media

We bedachten samen een plan om de naamsbekendheid op te bouwen. Het is belangrijk om hierin consistent te zijn, daarom schrijven wij twee keer per week een bericht voor Tand & Meer.

Met berichten waarin we kennis delen aan de hand van tips en weetjes, berichten over de diensten en een doorlopende algemene advertentie wisten we het balletje te laten rollen. Inmiddels komen er via Facebook steeds meer nieuwe aanvragen en positieve ervaringen over de praktijk binnen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag offerte aan

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Aircospecialist Limburg

Als webdesigner is het altijd een uitdaging om een website te ontwerpen en te ontwikkelen die voldoet aan de specifieke eisen van een bedrijf. Zo ook bij de opdracht die..

Lees meer
Nieuws

Eco-fire Pelletkachels

Oplevering nieuwe website Eco Fire Wat zijn we trots op de nieuwe site van Eco Fire! Voor een van de beste pelletkachel leveranciers van België hebben wij een compleet nieuwe..

Lees meer
Starter van de maand

MAX Lifestyle Coaching

Even voorstellen… Mijn naam is Max Censabella, ik ben 18 jaar en woonachtig in Nijkerk. Vanuit mijn personal training studio hier in het midden van Nederland, begeleid ik klanten uit..

Lees meer
Starter van de maand

Nouaman van Brokenphone.nl

Wie ben ik? Mijn naam is Nouaman el Filali. Ik ben de trotse eigenaar van Brokenphone.nl. Als u al een keer bent langs gekomen bij mij in de winkel of als..

Lees meer