De Start met Gemak Logo shop | Start Met Gemak

De Start met Gemak Logo shop

terug

Wij houden graag onze creativiteit op niveau door geregeld logo’s te ontwerpen. Omdat wij het zonde vinden om gemaakte ontwerpen ‘weg te gooien’ plaatsen wij deze in onze nieuwe logo shop, zodat wij hier andere ondernemers blij mee kunnen maken. Wij noemen dit een uitstekende win-win situatie!

Logo-shop

In deze logo-shop kun je kant-en-klare logo’s vinden welke beschikbaar zijn vanaf € 39,-. Zie je een logo dat bij jouw bedrijf past, maar niet in de juiste kleuren is? Geen probleem! De kleur passen we gratis voor je aan zodat het helemaal binnen jouw stijl past. Bij het afnemen van het logo mag jij verwachten dat deze in hoge resolutie worden opgeleverd in jpg, png en als vector bestand voor drukwerk.

De kant-en-klare logo’s zijn alsnog uniek: we verkopen ze slechts eenmalig en zijn dus enkel voor jou. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden? Bekijk onze logo pakketten op onze producten pagina.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar je aan toe bent en zijn er geen kleine lettertjes. […] Lees verder »

Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten pagina vind je onze pakketten en mogelijkheden. Je kunt de […] Lees verder »

Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers problemen ondervinden van de huidige crisis hoef ik niet te […] Lees verder »

Nieuws

Eerste ondernemerscafé van 2020

Afgelopen woensdag 5 februari heeft het eerste ondernemerscafé van 2020 plaatsgevonden met als thema: identiteit. Onze collega Vincent verzorgde hierin het interessante theoretische gedeelte, waarin ondernemers verschillende bedrijfsidentiteiten kregen uitgelegd. 📚 Joop Wolters van Plek C zorgde voor de nodige dosis positieve […] Lees verder »