Drukwerk voor de startende ondernemer | Start Met Gemak

Drukwerk voor de startende ondernemer

terug

Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kunt eindelijk aan de slag, yes! Nu moet jij jezelf en je bedrijf zichtbaar maken en naamsbekendheid creëren. Drukwerk is hierbij een goede manier om snel en eenvoudig een vliegende start te maken. De volgende vier drukwerk producten kunnen je goed op weg helpen om je bedrijf onder aandacht te brengen en een blijvende indruk te maken.

 

Visitekaartjes voor starters

Ouderwets zou je denken? Nee, visitekaartjes zijn nog steeds van belang. Iedere ondernemer heeft professionele visitekaartjes nodig. Visitekaartjes zijn voor startende ondernemers een snelle en handige manier om gegevens uit te wisselen. Daarnaast is de kans groter dat de potentiële klant je minder snel vergeet omdat je iets fysieks hebt gedeeld. Het is van belang dat je visitekaartje jouw bedrijf goed representeert en origineel is. Zodat het lang blijft hangen bij potentiële klanten. Bij een professioneel visitekaartje past het gezegde ‘less is more.’ Alleen de meest belangrijke informatie hoort erop te staan zoals de contactgegevens. Denk aan een telefoonnummer of emailadres. Ook kun je het unieker maken door het bijvoorbeeld een andere vorm te geven of apart materiaal gebruiken zoals hout of glas. Zo spring je er zeker uit!

 

Folders en flyers

Offline marketing door middel van flyers of folders is een effectief marketingmiddel voor vrijwel iedere onderneming. Alhoewel het misschien niet direct klanten zal opleveren, zal het je wel snel naamsbekendheid leveren wanneer je het goed aanpakt. Ook hierbij is het van belang dat de folder en/of flyer representatief is. Denk onder andere aan een unieke huisstijl, duidelijke beschrijving van je diensten en/of producten en het type bedrukking, materiaal en formaat van de folder en/of flyer.

 

Menukaart voor restaurants

Als je binnen de horeca actief bent, is een unieke menukaart niet te missen. Een menukaart geeft namelijk een indruk van wat je van de gerechten kunt verwachten dus hoort het aantrekkelijk, uitnodigend en overzichtelijk uit te zien. Tegelijkertijd hoort het ook goed aan te sluiten op je restaurant. Denk hierbij aan de stijl, kleuren en tekst.

 

Afsprakenkaart 

Wanneer je een eerste (of vervolg) afspraak hebt ingepland met een (potentiële) klant, is een afsprakenkaart een handig hulpmiddel om hen aan de afspraak te herinneren. Zo kun je de loyaliteit van je klantenkring bevorderen. Dit is voornamelijk geschikt voor bijvoorbeeld tandartsen, kapsalons of schoonheidssalons. Ook hierbij is het essentieel dat de afsprakenkaart de uitstraling van je bedrijf weergeeft. Het bevat informatie zoals het logo van je onderneming, contactgegevens en adres met ruimte om de tijd en data aan te geven.

 

Drukwerk voor starters

Afhankelijk van in welke branche je onderneming actief is, zijn er verschillende opties van drukwerk om toe te passen. Je kan zelf drukwerk ontwerpen maar je kan er ook voor kiezen om dit te laten ontwerpen en drukken door ons.

Vind jij het moeilijk om je visie op papier te zetten of de juiste uitstraling voor je drukwerk te bepalen? Wij helpen je graag op weg. Ons drukwerk wordt geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie op het ontwerp. Neem gerust contact met ons op en wij denken met je mee!

Vraag offerte aan

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Uw houten vloer weer als nieuw door Ron Vroomen Parketvloeren schuren

Een houten vloer is een prachtige toevoeging aan elke woning. Het brengt een natuurlijke uitstraling en warmte in huis. Echter, na verloop van tijd kan uw houten vloer gaan slijten..

Lees meer
Tips & Tricks

Waarom heeft je logo een update nodig?

Je logo is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je merkidentiteit. Het is voor de meeste mensen de eerste kennismaking met een bedrijf en wordt daarnaast in vrijwel alle marketinguitingen..

Lees meer
Tips & Tricks

Eigen kledinglijn beginnen [Stappenplan]

Kledinglijn beginnen Wat tof dat je interesse hebt in je eigen kledinglijn beginnen! Met je eigen kledinglijn kun je creativiteit en passie kwijt en heb je  natuurlijk veel vrijheid. Je kunt..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe start ik met marketing?

Hoe start ik met marketing?  Marketing en ondernemerschap zijn nauwsluitend aan elkaar gekoppeld. Hoe goed jouw product of dienst ook is, zonder naamsbekendheid en de juiste marketingactiviteiten zal het niet..

Lees meer
Tips & Tricks

Start met het bepalen van je doelgroep

Start met het bepalen van je doelgroep Als startende ondernemer is het essentieel om je doelgroep te bepalen. Het zorgt ervoor dat je een duidelijk beeld hebt over wie je..

Lees meer