Eerste ondernemerscafé van 2020 | Start Met Gemak

Eerste ondernemerscafé van 2020

terug

Afgelopen woensdag 5 februari heeft het eerste ondernemerscafé van 2020 plaatsgevonden met als thema: identiteit.

Onze collega Vincent verzorgde hierin het interessante theoretische gedeelte, waarin ondernemers verschillende bedrijfsidentiteiten kregen uitgelegd. 📚

Joop Wolters van Plek C zorgde voor de nodige dosis positieve energie en maakte een praktische vertaalslag van identiteit naar “pitchen als een baas”. Samen met Rabobank Roermond-Echt en Starten in Roermond kijken we terug op een geslaagde avond met enthousiaste (startende) ondernemers!

Ben jij benieuwd welke identiteit bij jouw bedrijf past? Lees meer…

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Start-Snel met de website voor startende ondernemers

We zouden het fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Daarom zijn onze programmeurs aan de slag gegaan met een professionele template..

Lees meer
Nieuws

Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨

De feestdagen komen er weer aan en dit jaar zullen kerstaankopen op een andere manier zullen verlopen dan normaal. Ons team denkt met je mee hoe je jij jouw aanbod..

Lees meer
Nieuws

Aantal startende ondernemers neemt toe

Startende ondernemers laten zich niet afschrikken door het coronavirus. De afgelopen vier maanden ligt het aantal startende ondernemingen namelijk hoger dan dezelfde periode in 2019. Dat bleek uit de eerste..

Lees meer
Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar..

Lees meer
Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten..

Lees meer