Google Ads voor starters | Start Met Gemak

Google Ads voor starters

Met Google Ads is jouw bedrijf zichtbaar op de eerste pagina in Google. Google Ads is er ook voor starters. Benieuwd hoe jij aan de slag kunt?

Google Ads voor startende ondernemers

Als startende ondernemer is jouw website vaak nog niet goed (lees: niet op de eerste pagina) vindbaar  in Google. Dat is logisch! Maar wel vervelend, want hoe kom je nu aan klanten? Weet dat Google Ads ook een oplossing kan zijn voor starters. Men heeft vaak het idee dat Google Ads heel duur is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt namelijk zelf jouw budget bepalen.

SEO of SEA?

Naast Google Ads bestaat er ook iets als SEO, we leggen je de belangrijkste verschillen uit. Misschien heb je er al eens van gehoord, SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel Google Ads. SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Bij beide tools is het doel vindbaar zijn in Google, zodat je gevonden wordt door klanten.

Bij SEO ga je op verschillende manieren jouw website optimaliseren volgens de ‘regels’ van Google. Zo zorg je ervoor dat het algoritme van Google jouw website als waardevol ziet en hoger gaat plaatsen in de zoekresultaten. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat hoeft niet. We schreven een e-book waarmee je het gemakkelijk zelf kunt toepassen. Wel is het goed om aan te halen dat SEO tijdrovend is én dat het pas op lange termijn resultaten oplevert. Kun je niet wachten tot SEO zijn vruchten afwerpt?

Vindbaarheid in Google verbeteren voor starters

Waar SEO tijdrovend en voor de lange termijn is, is Google Ads voor starters een goede oplossing. Je wilt immers dat jouw bedrijf op korte termijn gevonden wordt door jouw doelgroep. Met Google Ads verbeter je je vindbaarheid in Google op korte termijn.

Starten met Google Ads

Wellicht vind je het te ingewikkeld of eng om zelf te starten met Google Ads. Wij kunnen je hierbij helpen! Start Met Gemak staat voor eerlijke marketing voor (startende) ondernemers. Als ondernemer sta je er niet alleen voor, samen zorgen we voor een goede start.

Wil je dat wij jouw complete Google Ads verzorgen? Neem voor een indicatie van de kosten een kijkje bij onze tarieven. Heb je alleen even wat hulp nodig bij het opzetten van jouw advertenties? Ook dat regelen we voor je. Wij richten jouw account in zodat je deze vervolgens zelf kunt beheren en optimaliseren.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel jouw vraag via info@startmetgemak.nl of bel naar: 0475 – 232823.

Neem contact op