Het SEO Stappenplan | Start Met Gemak

Het SEO Stappenplan

terug

Aan de slag met jouw SEO

Seach Engine Optimization oftewel SEO, gaat om de ranking van jouw website in Google. Goed gevonden worden in Google, dat is waar menig ondernemer zich mee bezig houdt. Maar hoe zorg je er nu voor dat je goed scoort in Google? Jouw online vindbaarheid hangt af van verschillende onderdelen binnen SEO, zoals linkbuilding, content, sitemaps en broodkruimels. Dat zegt je nu misschien nog niet heel veel, maar na het lezen van dit e-book ben je klaar om aan de slag te gaan! Dit praktische en laagdrempelige e-book: ‘Het SEO Stappenplan’ is opgebouwd uit de volgende stappen: 

  1.  Voorbereiding

  2. On-page SEO

  3. Off-page SEO

  4. Resultaat meten

Online is ontzettend veel informatie te vinden over het optimaliseren van de vindbaarheid van websites. Wij hebben SEO nu zo eenvoudig mogelijk gemaakt, dat iedereen zelf aan de slag kan met het optimaliseren van zijn of haar website. Benieuwd hoe jij jouw website kunt verbeteren? Download nu het e-book en optimaliseer met behulp van concrete voorbeelden en praktische stappen jouw SEO.

Het SEO stappenplan

Download jouw e-book: Het SEO Stappenplan

Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book meteen in jouw inbox. Zo kun jij direct aan de slag met de marketing van jouw bedrijf.

Wil je marketingtips ontvangen voor jouw bedrijf?


Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

De handleiding voor het maken van een favicon

In deze handleiding leggen we je uit wat een favicon is, hoe je deze het handigst zelf kunt creëren én hoe je hem vervolgens zelf toevoegt aan jouw WordPress website…

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe maak je gepersonaliseerde WhatsApp links?

Er zijn ontzettend veel manieren om contact op te nemen met een bedrijf. Denk aan chatten, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp of het traditionele mailen en bellen. De laatste tijd is..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe werken domeinnamen en hosting?

Domeinnamen en hosting zorgen ervoor dat jouw website online is. We leggen je zo simpel eenvoudig mogelijk uit hoe dit in zijn werk gaat. Wat is een domeinnaam? Jouw domeinnaam..

Lees meer

Jouw marketingstrategie op één A4

Jouw marketingstrategie op een A4tje Hoe ga je jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Het is lastig om een rode draad te creëren voor jouw marketingactiviteiten. Maar we helpen je..

Lees meer
Tips & Tricks

Google Mijn Bedrijf 💡

Wat is Google Mijn Bedrijf? Google Mijn Bedrijf is een optie van Google waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden. Je wordt dan weergeven tussen de bedrijven wanneer iemand zoekt op..

Lees meer