Het SEO Stappenplan | Start Met Gemak

Het SEO Stappenplan

terug

Aan de slag met jouw SEO

Seach Engine Optimization oftewel SEO, gaat om de ranking van jouw website in Google. Goed gevonden worden in Google, dat is waar menig ondernemer zich mee bezig houdt. Maar hoe zorg je er nu voor dat je goed scoort in Google? Jouw online vindbaarheid hangt af van verschillende onderdelen binnen SEO, zoals linkbuilding, content, sitemaps en broodkruimels. Dat zegt je nu misschien nog niet heel veel, maar na het lezen van dit e-book ben je klaar om aan de slag te gaan! Dit praktische en laagdrempelige e-book: ‘Het SEO Stappenplan’ is opgebouwd uit de volgende stappen: 

  1.  Voorbereiding

  2. On-page SEO

  3. Off-page SEO

  4. Resultaat meten

Online is ontzettend veel informatie te vinden over het optimaliseren van de vindbaarheid van websites. Wij hebben SEO nu zo eenvoudig mogelijk gemaakt, dat iedereen zelf aan de slag kan met het optimaliseren van zijn of haar website. Benieuwd hoe jij jouw website kunt verbeteren? Download nu het e-book en optimaliseer met behulp van concrete voorbeelden en praktische stappen jouw SEO.

Het SEO stappenplan

Download jouw e-book: Het SEO Stappenplan

Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book meteen in jouw inbox. Zo kun jij direct aan de slag met de marketing van jouw bedrijf.
Start Met Gemak mag mij mailen over deze download


Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

5 redenen om Google Analytics te koppelen aan WordPress

Google Analytics is een handige tool die diepgaande inzichten biedt in de prestaties van je app of website. Het kan enige tijd kosten voordat je begrijpt hoe deze tool werkt..

Lees meer
Tips & Tricks

Webdesign trends van dit jaar

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van websiteontwerpen. De webdesign trends voor dit jaar hebben wij op een rijtje gezet zodat jij je website op een mooie..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe schrijf je een goede ‘over ons’ pagina?

De ‘Over ons’ pagina is wellicht een van de moeilijkste pagina’s om te schrijven. Vaak ontbreekt dit bij bedrijven terwijl het een gemiste kans is; mensen doen namelijk graag zaken..

Lees meer
Tips & Tricks

Maatwerk website of template website?

Een maatwerk website of template website dient als een soort online visitekaartje van een bedrijf. Het is dus voor elke onderneming een van de beste middelen om zich online te..

Lees meer
Tips & Tricks

Google Page Experience Update – Wat is het?

Google vindt de ervaring die een bezoeker op een website heeft ontzettend belangrijk. Daarom komt de populaire zoekmachine vanaf deze maand met een nieuwe update om dit te optimaliseren voor..

Lees meer