Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨ | Start Met Gemak

Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨

terug

De feestdagen komen er weer aan en dit jaar zullen kerstaankopen op een andere manier zullen verlopen dan normaal. Ons team denkt met je mee hoe je jij jouw aanbod extra onder de aandacht kunt brengen. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan flyers, een gepersonaliseerde kaart of een Social Media advertentie?

Wat kost het?

Met onze transparante prijzen weet je direct waar je aan toe bent. Daarnaast betaal je het drukwerk in 12 termijnen, zodat je vooraf geen grote uitgaven hoeft te doen. Win-win!

💬 1000 ontworpen A5 flyers voor €12,10 per maand.
Bestellen

💬 250 ontworpen A6 kerstkaarten voor €7,50 per maand (1000 stuks voor €8,50 per maand)
Bestellen

💬 Een Facebook campagne met 3 advertenties voor €44,95 per maand (excl. advertentiebudget)
Bestellen

Heb je ergens vragen over of wil je graag advies hoe je jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Neem contact op

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Start-Snel met de website voor startende ondernemers

We zouden het fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Daarom zijn onze programmeurs aan de slag gegaan met een professionele template..

Lees meer
Nieuws

Aantal startende ondernemers neemt toe

Startende ondernemers laten zich niet afschrikken door het coronavirus. De afgelopen vier maanden ligt het aantal startende ondernemingen namelijk hoger dan dezelfde periode in 2019. Dat bleek uit de eerste..

Lees meer
Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar..

Lees meer
Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten..

Lees meer
Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers..

Lees meer