Jouw marketingstrategie op één A4 | Start Met Gemak

Jouw marketingstrategie op één A4

terug

Jouw marketingstrategie op een A4tje

Hoe ga je jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Het is lastig om een rode draad te creëren voor jouw marketingactiviteiten. Maar we helpen je een handje met ons template: een marketingstrategie op één A4tje. Je kunt hem zelf invullen aan de hand van jouw bedrijf. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, neem gerust contact met ons op. Onze marketeers denken graag mee hoe jij jouw bedrijf op de kaart zet.

identiteit

Download jouw template: Marketingstrategie op één A4tje

Download nu het template en ga aan de slag met jouw marketingstrategie. Vul onderstaand formulier in en ontvang het template meteen in jouw inbox.
Start Met Gemak mag mij mailen over deze download


Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

Do’s en dont’s van LinkedIn

LinkedIn is een krachtig platform om zowel jezelf als je bedrijf zichtbaar te maken bij je doelgroep en tevens je netwerk uit te breiden. Daarom geven wij wat praktische tips..

Lees meer
Tips & Tricks

Webdesign trends van dit jaar

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van websiteontwerpen. De webdesign trends voor dit jaar hebben wij op een rijtje gezet zodat jij je website op een mooie..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe schrijf je een goede ‘over ons’ pagina?

De ‘Over ons’ pagina is wellicht een van de moeilijkste pagina’s om te schrijven. Vaak ontbreekt dit bij bedrijven terwijl het een gemiste kans is; mensen doen namelijk graag zaken..

Lees meer
Tips & Tricks

De meest gemaakte fouten bij Facebook Advertenties

‘Adverteren op Facebook werkt niet voor mijn bedrijf!’ Herken jij jezelf hierin? Dan kan dit artikel je wellicht op weg helpen. Facebookadvertenties kunnen effectief bijdragen aan de groei van je..

Lees meer
Tips & Tricks

Drukwerk voor de startende ondernemer

Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kunt eindelijk aan de slag, yes! Nu moet jij jezelf en je bedrijf zichtbaar maken en naamsbekendheid creëren. Drukwerk is..

Lees meer