Kennis | Start Met Gemak

Kennis

Je kent ongetwijfeld het gezegde “wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen”. Zo denken wij er ook over, daarom spijkeren we graag jouw kennis bij doormiddel van onze tips en tricks voor jouw marketing!

Nieuws

De Start met Gemak Logo shop

Wij houden graag onze creativiteit op niveau door geregeld logo’s te ontwerpen. Omdat wij het zonde vinden om gemaakte ontwerpen ‘weg te gooien’ plaatsen wij deze in onze nieuwe logo shop, zodat wij hier andere ondernemers blij mee kunnen maken. […] Lees verder »

Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar je aan toe bent en zijn er geen kleine lettertjes. […] Lees verder »

Starter van de maand

Starter van de maand: Nouaman van Brokenphone.nl

Wie ben ik? Mijn naam is Nouaman el Filali. Ik ben de trotse eigenaar van Brokenphone.nl. Als u al een keer bent langs gekomen bij mij in de winkel of als ik al eens thuis ben geweest bij u voor een […] Lees verder »

Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten pagina vind je onze pakketten en mogelijkheden. Je kunt de […] Lees verder »

Tips & Tricks

Google Mijn Bedrijf 💡

Wat is Google Mijn Bedrijf? Google Mijn Bedrijf is een optie van Google waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden. Je wordt dan weergeven tussen de bedrijven wanneer iemand zoekt op bijvoorbeeld ‘Restaurant Roermond’ of op jouw bedrijfsnaam. Op deze manier […] Lees verder »

Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers problemen ondervinden van de huidige crisis hoef ik niet te […] Lees verder »

Tips & Tricks

Aan de slag met grafisch vormgeven

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn voor jouw bedrijf? Wij geven je vier korte tips die je een eind op weg helpen. Canva Voor wie de Adobe ontwerpprogramma’s te duur en te ingewikkeld zijn, is Canva een […] Lees verder »

Tips & Tricks

Jouw website te verbeteren 💻

Praktische en laagdrempelige tips om jouw website te verbeteren Mobiel vriendelijk Meestal bekijk je jouw eigen website op jouw laptop, wanneer je aan het werk bent. Maar controleer de website ook eens op jouw mobiel, het grootste deel van de […] Lees verder »

Tips & Tricks

De Facebook-pixel 💡

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is het en wat kun je ermee? De Facebook-pixel is een hulpmiddel waarmee je de effectiviteit van je advertenties kunt meten en inzicht krijgt in de acties die hieruit voortkomen. […] Lees verder »

Tips & Tricks

Met goede foto’s of video’s geef je jouw boodschap extra kracht 💡

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Met visuele content trek je meer aandacht dan met puur tekstuele content. Daarnaast roep je met beelden een bepaald gevoel of emotie op. Het is altijd goed om eigen professionele foto’s en video’s […] Lees verder »

Tips & Tricks

Zelf een folder of flyer ontwerpen 🎨

Wil je zelf aan de slag met het ontwerpen van een folder of flyer voor jouw bedrijf? Zit je al een uur te staren naar een leeg vel, omdat je niet weet hoe je moet beginnen? Het kan helpen om […] Lees verder »

Tips & Tricks

Vijf starters tips voor jouw bedrijfspagina op Instagram! 📸

Korte praktische tips om aan de slag te gaan met jouw zakelijke Instagram. 1. Begin met het bedenken van een strategie of doel. Wat wil je bereiken met jouw kanaal? Stel SMART doelstellingen op en controleer ook tussentijds of het […] Lees verder »

Tips & Tricks

Vier tips voor jouw Social Media strategie 🔍

Een effectieve Social Media strategie Voelt Social Media voor jou als een verplichting en een last? Maak het jezelf dan niet te ingewikkeld en ga aan de slag met deze praktische tips. 1. Zorg ervoor dat jouw berichten aansluiten bij […] Lees verder »

Tips & Tricks

Welke content plaats ik op mijn website? 💻

Maak het persoonlijker Zeker wanneer je ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt is het erg belangrijk om te laten zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom je het doet. Jouw klanten nemen immers iets bij jou […] Lees verder »

Case

De identiteit van jouw bedrijf

Wat is bedrijfsidentiteit? Bedrijfsidentiteit is het beeld dat ondernemers over hun eigen bedrijf hebben. Het wordt ook wel de persoonlijkheid van jouw bedrijf genoemd. Hoe wil je door jouw doelgroep gezien worden, wat is jouw gewenste imago? Hoe je dit […] Lees verder »

Nieuws

Eerste ondernemerscafé van 2020

Afgelopen woensdag 5 februari heeft het eerste ondernemerscafé van 2020 plaatsgevonden met als thema: identiteit. Onze collega Vincent verzorgde hierin het interessante theoretische gedeelte, waarin ondernemers verschillende bedrijfsidentiteiten kregen uitgelegd. 📚 Joop Wolters van Plek C zorgde voor de nodige dosis positieve […] Lees verder »