Welke marketing kosten kan ik verwachten? | Start Met Gemak

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

terug

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar je aan toe bent en zijn er geen kleine lettertjes.

Inzichtelijke prijzen
Maandelijks betalen
In 12 maanden afbetaald
Gratis en vrijblijvend marketing advies

 

Stel zelf jouw offerte samen

Bij ons stel je gemakkelijk zelf jouw offerte samen met behulp van onze inzichtelijke prijzen. Je kunt elk product, van logo tot social media beheer tot website zelf in het ‘winkelmandje’ toevoegen. Je kiest jouw gewenste aantal stuks en eventueel het aantal verschillende ontwerpen en voegt het toe aan de offerte.

Check ’t hier

Alle producten toegevoegd? Bij ‘mijn offerte‘ vind je het bedrag per maand dat jij kwijt bent voor de marketing van jouw bedrijf. Je kunt de offerte zelfs direct aanvragen, zodat wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en geven we je gratis marketingadvies. Zo inzichtelijk en eenvoudig kan marketing zijn!

 

Kom je er niet helemaal uit of stel je liever samen een offerte op? Je bent altijd welkom in onze reclamewinkel in de binnenstad van Roermond. Het lijkt ons leuk om kennis te maken, zien we je snel?

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Start-Snel met de website voor startende ondernemers

We zouden het fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Daarom zijn onze programmeurs aan de slag gegaan met een professionele template..

Lees meer
Nieuws

Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨

De feestdagen komen er weer aan en dit jaar zullen kerstaankopen op een andere manier zullen verlopen dan normaal. Ons team denkt met je mee hoe je jij jouw aanbod..

Lees meer
Nieuws

Aantal startende ondernemers neemt toe

Startende ondernemers laten zich niet afschrikken door het coronavirus. De afgelopen vier maanden ligt het aantal startende ondernemingen namelijk hoger dan dezelfde periode in 2019. Dat bleek uit de eerste..

Lees meer
Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten..

Lees meer
Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers..

Lees meer