Welke marketing kosten kan ik verwachten? | Start Met Gemak

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

terug

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar je aan toe bent en zijn er geen kleine lettertjes.
 
Inzichtelijke prijzen
Maandelijks betalen
In 12 maanden afbetaald
Gratis en vrijblijvend marketing advies

 

Stel zelf jouw offerte samen

Bij ons stel je gemakkelijk zelf jouw offerte samen met behulp van onze inzichtelijke prijzen. Je kunt elk product, van logo tot social media beheer tot website zelf in het ‘winkelmandje’ toevoegen. Je kiest jouw gewenste aantal stuks en eventueel het aantal verschillende ontwerpen en voegt het toe aan de offerte.
 
Check ’t hier
 
Alle producten toegevoegd? Bij ‘mijn offerte‘ vind je het bedrag per maand dat jij kwijt bent voor de marketing van jouw bedrijf. Je kunt de offerte zelfs direct aanvragen, zodat wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en geven we je gratis marketingadvies. Zo inzichtelijk en eenvoudig kan marketing zijn!
 
Kom je er niet helemaal uit of stel je liever samen een offerte op? Je bent altijd welkom in onze reclamewinkel in de binnenstad van Roermond. Het lijkt ons leuk om kennis te maken, zien we je snel?

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

De Start met Gemak Logo shop

Wij houden graag onze creativiteit op niveau door geregeld logo’s te ontwerpen. Omdat wij het zonde vinden om gemaakte ontwerpen ‘weg te gooien’ plaatsen wij deze in onze nieuwe logo shop, zodat wij hier andere ondernemers blij mee kunnen maken. […] Lees verder »

Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten pagina vind je onze pakketten en mogelijkheden. Je kunt de […] Lees verder »

Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers problemen ondervinden van de huidige crisis hoef ik niet te […] Lees verder »

Nieuws

Eerste ondernemerscafé van 2020

Afgelopen woensdag 5 februari heeft het eerste ondernemerscafé van 2020 plaatsgevonden met als thema: identiteit. Onze collega Vincent verzorgde hierin het interessante theoretische gedeelte, waarin ondernemers verschillende bedrijfsidentiteiten kregen uitgelegd. 📚 Joop Wolters van Plek C zorgde voor de nodige dosis positieve […] Lees verder »