Logo maken | Start Met Gemak

Logo maken

Na het bedenken van jouw bedrijfsnaam ga je aan de slag met het maken van een professioneel logo. Kies je ervoor om zelf te ontwerpen of laat je het door ons ontwerpen? Wij helpen je alvast een handje op weg!

Zelf logo maken

Het bedenken van een logo is een heel creatief proces op zich. Soms valt je meteen in wat voor beeldmerk bij jouw bedrijf past en soms weet je totaal niet waar je moet beginnen. Het logo-ontwerp vormt de basis voor de huisstijl, het is daarom belangrijk dat je 100% tevreden bent.

Na het bedenken van het logo, ga je aan de slag met het ontwerpen ervan. Er zijn talloze mogelijkheden om te ontwerpen, er bestaan online ontwerpprogramma’s als Canva. Maar je kunt jouw logo tegenwoordig ook zelf in een ‘configurator’ samenstellen. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat er misschien nog 100 andere bedrijven bestaan met hetzelfde logo.

Tips: grafisch vormgeven
 

Logo shop

Wij houden graag onze creativiteit op niveau door geregeld logo’s te ontwerpen. Omdat wij het zonde vinden om gemaakte ontwerpen ‘weg te gooien’ plaatsen wij deze in onze logo shop, zodat wij hier andere ondernemers blij mee kunnen maken. Wij noemen dit een uitstekende win-win situatie!

Naar de logo shop
 

Logo laten ontwerpen

Kom je er zelf niet uit en wil je een uniek bedrijfslogo dat compleet bij jou past? Wij ontwerpen jouw logo met een 100% tevredenheidsgarantie en doen onderzoek naar jouw concurrenten. Zo krijg jij een onderscheidend logo dat je nergens anders tegen komt. Wil je een keertje samen zitten om te sparren over ideeën of ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom gerust langs in onze reclamewinkel in Roermond.
 

Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor logo’s verschillen enorm. Onze prijzen zijn inzichtelijk en transparant, zo weet je direct waar je aan toe bent. We bieden je daarnaast de mogelijkheid om in 12 termijnen te betalen en om online jouw offerte samen te stellen. Eenvoudiger kan bijna niet toch?