Logo maken | Start Met Gemak

Logo maken

Ben jij zoek naar een professioneel logo voor jouw bedrijf?
Alleen deze maand bieden wij ons maatwerk logo met korting aan!

 

Direct naar de actie

Voordat je verder scrolt: we hebben nu een tijdelijke actie!

Als onderdeel om ondernemers te helpen bieden wij nu deze unieke kans aan om een professioneel logo te laten ontwerpen. Op deze manier kunnen onze klanten direct met een professionele uitstraling van start met hun onderneming.

Wil jij ook een professioneel logo? Wacht dan niet te lang!

Bekijk onze actie

 

Zelf logo maken

Het bedenken van een logo is een heel creatief proces op zich. Soms valt je meteen in wat voor beeldmerk bij jouw bedrijf past en soms weet je totaal niet waar je moet beginnen. Het logo-ontwerp vormt de basis voor de huisstijl, het is daarom belangrijk dat je 100% tevreden bent.

Na het bedenken van het logo, ga je aan de slag met het ontwerpen ervan. Er zijn talloze mogelijkheden om te ontwerpen, er bestaan online ontwerpprogramma’s als Canva. Maar je kunt jouw logo tegenwoordig ook zelf in een ‘configurator’ samenstellen. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat er misschien nog 100 andere bedrijven bestaan met hetzelfde logo.

Tips: grafisch vormgeven

 

Logo laten ontwerpen

Kom je er zelf niet uit en wil je een uniek bedrijfslogo dat compleet bij jou past? Wij ontwerpen jouw logo met een 100% tevredenheidsgarantie en doen onderzoek naar jouw concurrenten. Zo krijg jij een onderscheidend logo dat je nergens anders tegen komt. Wil je een keertje samen zitten om te sparren over ideeën of ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom gerust langs in onze reclamewinkel in Roermond.

 

Wat kost het?

Onze prijzen zijn inzichtelijk en transparant, zo weet je direct waar je aan toe bent. We bieden je daarnaast de mogelijkheid om in 12 termijnen te betalen zodat je niet direct hoge kosten krijgt. Voor een professioneel ontworpen logo betaal je daarom bij ons ook slechts €19,95 per maand (of €240,- eenmalig). Wij bieden daarbij zelfs een 100% tevredenheidsgarantie, zodat jij nooit ontevreden over het ontwerp kan zijn!

Bekijk mogelijkheden