Goede foto's en/of video's geven jou bericht extra kracht | Start Met Gemak

Met goede foto’s of video’s geef je jouw boodschap extra kracht 💡

terug

Een foto zegt meer dan duizend woorden.

Stockfoto's

Met visuele content trek je meer aandacht dan met puur tekstuele content. Daarnaast roep je met beelden een bepaald gevoel of emotie op. Het is altijd goed om eigen professionele foto’s en video’s te gebruiken voor jouw communicatie.

Het creëren van de juiste beelden is een vak apart en is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig weet een professionele fotograaf als geen ander hoe jouw bedrijf het beste op beeld gezet kan worden. We snappen dat het inschakelen van een fotograaf bij de start van jouw onderneming te hoge kosten met zich meebrengt, daarom helpen we je een handje op weg.

Stockfoto’s zijn foto’s van fotografen die (tegen betaling) voor iedereen te gebruiken zijn. Deze kun je goed gebruiken als sfeerbeelden op jouw website of als visuele content op social media. Hieronder vind je vier handige websites met gratis stockfoto’s. 📸

www.freepik.com
www.unsplash.com
www.pixabay.com
www.pxhere.com

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

Hoe schrijf je een goede ‘over ons’ pagina?

De ‘Over ons’ pagina is wellicht een van de moeilijkste pagina’s om te schrijven. Vaak ontbreekt dit bij bedrijven terwijl het een gemiste kans is; mensen doen namelijk graag zaken..

Lees meer
Tips & Tricks

7 tips om goede teksten te schrijven

Mooie foto’s en goede teksten maken een website. We schreven eerder al over de kracht van goede foto’s. In dit artikel gaan we het hebben over de kracht van goede..

Lees meer
Tips & Tricks

How to: zakelijke stockfoto’s

Eerder schreven we al over de kracht van goede foto’s. Een foto zegt meer dan duizend woorden, daarom wil je dat de foto een professionele indruk achter laat. Mocht je..

Lees meer

Jouw marketingstrategie op één A4

Jouw marketingstrategie op een A4tje Hoe ga je jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Het is lastig om een rode draad te creëren voor jouw marketingactiviteiten. Maar we helpen je..

Lees meer
Tips & Tricks

Welke content plaats ik op mijn website? 💻

Maak het persoonlijker Zeker wanneer je ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt is het erg belangrijk om te laten zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom..

Lees meer