Over ons

Wij maken marketing betaalbaar voor de startende ondernemer

Wij hebben gemerkt dat startende ondernemers snel het idee hebben dat marketing duur is. En dat is ook niet zo gek, want als starter heb je niet direct veel budget tot je beschikking. Je moet immers nog starten met geld verdienen! Wij kregen dan ook veelal te horen dat startende ondernemers ‘eerst willen sparen’ voor ze aan goede marketing gaan doen. Dit klinkt voor ons een beetje als het ‘kip en ei’ verhaal en vinden wij zonde! Veel starters stoppen er namelijk al mee voor ze hebben kunnen investeren in een professioneel logo, website of drukwerk.

Wij geloven erin dat met direct een goede start in marketing jouw onderneming sneller zal groeien. Daarom hebben wij marketing voor de startende ondernemer betaalbaar gemaakt. Hoe? Door jou de mogelijkheid te geven om alles maandelijks af te betalen. Je zit na een jaar dan ook nergens meer aan vast en zijn de diensten en producten die je afneemt ook helemaal van jou! Geen vervelende abonnementen dus!


Wie is Start Met Gemak?

Start met Gemak is niet zomaar een reclamebureau. Wij zijn een team met vakspecialisten die met veel enthousiasme en passie voor jou aan de slag gaan! Wij houden er van om te voldoen aan jouw wensen zodat jij meer dan tevreden bent en maken dan ook alles helemaal op maat. Je komt de ontwerpen en websites die wij maken dus nergens anders tegen!

Ontwerpteam

Het opzetten van jouw marketing begint bij ons ontwerpteam, zij gaan met jouw wensen aan de slag en laten hun creativiteit erop los. Het houden van brainstormsessies en het ontwerpen in Illustrator, InDesign en Photoshop behoren tot de dagelijkse bezigheden. Het doel dat jij voor ogen hebt met jouw marketingactiviteiten staat hierbij centraal.

Programmeerteam

De ontworpen websites gaan na jouw akkoord door naar ons programmeerteam. Dit team bestaat uit ervaren programmeurs die het ontwerp tot leven gaan brengen. Zij duiken in de meest ingewikkelde codes om jouw website optimaal te laten functioneren en om jouw website die unieke uitstraling te geven.

Online marketingteam

Dit team van experts op het gebied van Social Media, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Zoekmachine adverteren (SEA) gaat voor jou aan de slag om jouw onderneming online op de kaart te zetten. Het maken van Social Media content planningen, het opzetten van Google advertenties en het schrijven van goede teksten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van ons online marketingteam.


Meer weten over ons?

Neem gerust contact op via mail, telefoon of via whatsapp!

Bellen / WhatsApp
0475 – 23 28 23

Mail
info@startmetgemak.nl