Over ons | Start Met Gemak helpt jou met marketing

Over ons

Wat ons echt uniek maakt is dat wij werken vanuit de missie om marketing voor iedereen toegankelijk te maken. Benieuwd wat dat betekent? Dan zit je goed op deze pagina. Maar we zouden het nog leuker vinden om je dat persoonlijk te vertellen.

Een vliegende start voor ondernemers

Ondernemen vinden wij het mooiste dat er is. De spanning, vrijheid en je eigen ideeën werkelijkheid zien worden; geen baan kan dat evenaren! Als ondernemers gunnen wij iedereen dit gevoel en vanuit deze visie is Start met Gemak ontstaan. Wij zouden het namelijk fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Als hét marketingbureau van ondernemend Nederland willen wij hier ons steentje in bijdragen. Professionele marketing kan namelijk voor een vliegende start zorgen en onze unieke formule maakt dat nu voor iedereen mogelijk.

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn namelijk van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dit doen wij zo:

Betaal in termijnen

Bij ons kun je in termijnen betalen zodat je sneller winstgevend(er) wordt. Zeker in de opstart van een bedrijf lopen de kosten snel hoog op en kan het aantrekkelijk lijken te besparen op marketing. Door marketing betaalbaar te maken geven we iedereen een eerlijke kans om een succesvol bedrijf op te zetten.

Transparante prijzen

Onze prijzen zijn transparant en inzichtelijk. Over onze prijzen doen wij namelijk niet geheimzinnig en daarom kun je bij ons je eigen offerte samenstellen. Zo weet je direct wat je van ons kunt verwachten en krijg je een eerlijk beeld van je investering.

Gratis advies

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor vragen en gratis advies kun je daarom altijd in de winkel terecht en buiten winkeltijden staan we online voor je klaar. Wij zijn er om jou te helpen; bij ons dus geen “uurtje factuurtje” als je een probleem hebt dat we voor je kunnen oplossen.