Team | Start Met Gemak

Team

Meet the team! We zijn een groeiend team van professionals dat zich inzet voor de marketing van (startende) ondernemers. Met én zonder afspraak staan wij van maandag tot en met vrijdag in onze reclamewinkel voor je klaar om jou verder te helpen. 

terug naar Over ons
 • Vincent Vink

  Accountmanager

  Als oprichter van Start Met Gemak ben ik het aanspreekpunt voor (startende) ondernemers. Na marketing te hebben mogen verzorgen voor diverse grote bedrijven, ligt mijn passie toch bij het helpen van kleine ondernemers. Ik houd mij binnen Start Met Gemak voornamelijk bezig met het geven van marketingadvies. Door mijn kennis en ervaring in grafische vormgeving en online marketing weet ik als geen ander hoe jij jouw bedrijf op de kaart zet.

 • Luam Moulou

  Afstudeerstagiaire

  Hoi! Mijn naam is Luam en ik studeer International Business. De komende maanden zal ik aan de slag gaan bij Start Met Gemak als marketing stagiaire. Naast mijn scriptie schrijven, zal ik ook bezig zijn met activiteiten zoals het creëren van content voor Start Met Gemak. Ik kijk er ontzettend naar uit om meer kennis op te doen op het gebied van marketing en dit ook in de praktijk toe te passen.

 • Truke Knelissen

  Marketeer

  Binnen Start Met Gemak ben ik verantwoordelijk voor social media en grafische vormgeving. Mijn dag begint met een kopje koffie en het inplannen van social media berichten en advertenties voor onze klanten. Het enthousiasme van (startende) ondernemers is mijn drijfveer voor het behalen van optimale resultaten. Naast social media houd ik me bezig met het ontwerpen van logo’s, drukwerk en websites.

 • Susan Vink

  Content marketeer

  Als content marketeer is mijn belangrijkste taak het schrijven van goede (SEO) teksten. Door mijn achtergrond als psychologe weet ik precies hoe je de lezer kunt enthousiasmeren en aanzetten tot actie. Dit doe ik voor websites van klanten en voor onze eigen kennisbank. Binnen Start Met Gemak waak ik over de interne processen en hoe we ons aanbod kunnen blijven verbeteren.

   

 • Onze nieuwe werknemer?

  Door ons uniek concept en fantastisch aanbod voor startende ondernemers groeien we snel! Wil jij meebouwen aan de toekomst van Start Met Gemak? Bekijk onze vacatures.