Team | Start Met Gemak

Team

Meet the team! We zijn een groeiend team van professionals dat zich inzet voor de marketing van (startende) ondernemers. Met én zonder afspraak staan wij van maandag tot en met vrijdag in onze reclamewinkel voor je klaar om jou verder te helpen. 

terug naar Over ons
 • Vincent Vink

  Accountmanager

  Als oprichter van Start Met Gemak ben ik het aanspreekpunt voor (startende) ondernemers. Na marketing te hebben mogen verzorgen voor diverse grote bedrijven, ligt mijn passie toch bij het helpen van kleine ondernemers. Ik houd mij binnen Start Met Gemak voornamelijk bezig met het geven van marketingadvies. Door mijn kennis en ervaring in grafische vormgeving en online marketing weet ik als geen ander hoe jij jouw bedrijf op de kaart zet.

 • Sander Schippers

  Webdeveloper

  Bij Start Met Gemak houd ik mij voornamelijk bezig met het programmeren van websites. Hierbij houd ik rekening met de SEO en laadtijden. Naast het programmeren beheer ik ook de webserver en ben ik ook nog eens de video- en fotograaf voor alle klanten van Start Met Gemak. Zo heb ik een zeer gevarieerde werkdag en kan ik onze klanten goed assisteren bij vragen over hun website.

 • Truke Knelissen

  Marketeer

  Binnen Start Met Gemak ben ik verantwoordelijk voor social media en grafische vormgeving. Mijn dag begint met een kopje koffie en het inplannen van social media berichten en advertenties voor onze klanten. Het enthousiasme van (startende) ondernemers is mijn drijfveer voor het behalen van optimale resultaten. Naast social media houd ik me bezig met het ontwerpen van logo’s, drukwerk en websites.

 • Susan Vink

  Content marketeer

  Als content marketeer is mijn belangrijkste taak het schrijven van goede (SEO) teksten. Door mijn achtergrond als psychologe weet ik precies hoe je de lezer kunt enthousiasmeren en aanzetten tot actie. Dit doe ik voor websites van klanten en voor onze eigen kennisbank. Binnen Start Met Gemak waak ik over de interne processen en hoe we ons aanbod kunnen blijven verbeteren.

   

 • Onze nieuwe werknemer?

  Door ons uniek concept en fantastisch aanbod voor startende ondernemers groeien we snel! Wil jij meebouwen aan de toekomst van Start Met Gemak? Bekijk onze vacatures.