Werkwijze | Start Met Gemak

Werkwijze

terug naar Over ons

1 Om tafel zitten

Heb je een goed idee of wil je graag jouw marketing een extra boost geven? Samen gaan we vrijblijvend om tafel zitten en bespreken we jouw marketing. Wij helpen je graag op weg met tips of helpen je met een duwtje in de goede richting.

2 Maken van een offerte

Tijdens ons gesprek maken wij ook een offerte voor je op, zodat je de kosten duidelijk inzichtelijk hebt wanneer je jouw marketing door ons wilt laten uitvoeren.

3 Heb je een goed gevoel bij ons?

Dan beginnen we graag aan een ontwerp voor jouw bedrijf. Of het nu een ontwerp voor een logo, drukwerk of een nieuwe website is, wij geven altijd 100% tevredenheidsgarantie op al onze ontwerpen! Je zal dus nooit ontevreden zijn met de ontwerpen die jij door ons laat uitvoeren.

Reclamebureau Roermond4 Bespreken van het ontwerp

Toch niet helemaal tevreden? Dan nodigen we je graag uit om samen de ontwerpen te bespreken. Vervolgens gaan wij graag aan de slag om het ontwerp voor jou te perfectioneren!

5 Afronding

Zodra je tevreden bent ronden wij de ontwerpen af en bestellen we drukwerk of beginnen we met het programmeren van jouw eigen unieke website.

6 We keep in touch!

Zodra wij onze producten en diensten op hebben geleverd vinden wij het vanzelfsprekend om geregeld contact te houden om te zorgen dat jouw marketing in goede banen blijft!

Persoonlijk kennis maken?

Zullen we eens persoonlijk kennis maken? Maak dan snel een afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om jou te helpen met jouw marketingwensen!