Professioneel logo voor de startende ondernemer | Start Met Gemak

Professioneel logo voor de startende ondernemer

Als startende ondernemer is een professioneel logo onmisbaar. Je maakt immers maar één keer een eerste indruk. Als reclamewinkel voor de startende ondernemer bieden wij tijdelijk een premium logo voor maar €79,95!

Vraag jouw logo aan

Marketing voor startende ondernemers

Wat leuk dat je van plan bent om te starten (of net gestart bent) met jouw eigen bedrijf! Er komt ontzettend veel op je af als starter, waaronder het opzetten van jouw marketing. Als reclamewinkel voor startende ondernemers zijn wij er voor jou. Het begint allemaal bij het bedenken van een pakkende en passende bedrijfsnaam. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het fantastisch om ons creatieve brein aan het werk te zetten en helpen je graag (vrijblijvend) bij het bedenken van jouw bedrijfsnaam.

Start Met Gemak is de reclamewinkel voor startende ondernemers. Wij vinden dat elke ondernemer de voordelen van goede marketing zou moeten ervaren. Daarom kun je in onze reclamewinkel gewoon binnenwandelen voor advies, hanteren wij transparante (en eerlijke) tarieven, kun je in 12 termijnen betalen en denken wij graag met je mee.

Neem contact op

Heb je ergens vragen over of ben je benieuwd wat marketing voor jouw bedrijf kan doen? Bel ons op 0475 – 232823  of mail ons via info@startmetgemak.nl.

 

Logo voor startende ondernemer

Na het bedenken van een bedrijfsnaam kun je aan de slag met een professioneel logo. Wij komen geregeld startende ondernemers tegen die de kracht van een goed logo onderschatten en niet (of pas later) willen investeren in een logo. Kosten technisch begrijpen we dat natuurlijk, maar je maakt maar één keer een eerste indruk.

Met ons premium logo zorg je er voor dat de eerste indruk klopt met jouw bedrijf. Wij luisteren naar jouw wensen, maar zijn ook een tikkeltje eigenwijs. Zo krijg jij een uniek logo dat 100% matcht met jouw bedrijf. We doen onderzoek naar jouw concurrenten, zodat je onderscheidend bent in de markt. Wist je dat we tijdelijk een maatwerk logo t.w.v. € 240 voor de startende ondernemer aan bieden voor slechts € 79,95?

Vraag direct jouw logo aan

 

Deze ondernemers gingen je al voor…

We hebben al velen blij mogen maken met een logo voor startende ondernemers. Wij vinden het ontzettend leuk om met je mee te denken. Ons creatieve brein barst namelijk van de ideeën waar we anderen graag mee op weg helpen. We gunnen jou een vliegende start. Hier vind je drie voorbeelden van de logo’s die we al hebben mogen maken. We doen altijd gericht onderzoek naar de markt en concurrenten, zodat elk logo 100% uniek is.

Logo voor startende ondernemer

Wees online zichtbaar met een professionele website

Naast een logo en drukwerk kun je bij Start Met Gemak ook terecht voor websites en online marketing. Wij ontwikkelen maatwerk websites, maar hebben ook een template website voor een vast bedrag van € 27,50 per maand (incl. domeinnaam en hosting). Zo ben jij online zichtbaar zonder grote uitgaven te doen aan een website. Onze programmeurs ontwikkelden een website die voor iedereen eenvoudig te beheren is. Je kunt zelf het design en de inhoud aanpassen wanneer het jou uit komt. Wij maken eerst een gratis demo, zodat je kunt kijken hoe ons template past bij jouw bedrijf.

Lees meer…

Website startende ondernemer