Reclamewinkel Start Met Gemak


Wij zijn Start met Gemak: hét trefpunt voor startende ondernemers die zichzelf beter op de kaart willen zetten. Met de mogelijkheid om spontaan binnen te komen in onze reclamewinkel, praktische workshops, leuke events voor ondernemers én interessante betalingsmogelijkheden maken wij het verschil.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze tarieven en reken direct uit hoe voordelig wij jou kunnen voorzien van professionele marketing producten. Wij staan iedere dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en om met je mee te denken over hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!


Marketingadvies

Wij geven (startende) ondernemers graag een steuntje in de rug. Daarom geven we vrijblijvend en gratis marketingadvies. Of je nu vragen hebt over jouw bedrijfsnaam, social media strategieën of website, we helpen je graag.


Grafische vormgeving

Om je product of dienst te verkopen moet je een bepaald gevoel bij het publiek opwekken. Van de naam tot alles dat visueel is; het totaalplaatje moet passen bij hetgeen jij wil uitstralen.

En daar komen wij in de spreekwoordelijke picture. Het aantrekkelijk presenteren (ook wel vermarkten genoemd) van bedrijven, producten en diensten daar wordt ons creatieve brein enthousiast van. Van het bedenken van een bedrijfsnaam tot een complete huisstijl; bij ons kun je terecht.


Maatwerk websites

Een website is de visuele uitwerking van jouw bedrijf. Met je website laat je namelijk zien wie je bent, wat je verkoopt en wat jouw organisatie onderscheidend maakt.

Wil je uniek zijn? Dan is een template waar je je eigen huisstijl in plakt in alle eerlijkheid geen optie. Onze grafisch vormgevers ontwerpen jouw website, waarna deze ontwikkeld wordt door onze programmeurs. Geen enkele wens is voor ons te gek.


Gedrukte media

We ontwerpen jouw gedrukte media op maat! Hierbij kun je denken aan visitekaartjes, briefpapier met enveloppen, presentatiemappen, flyers, folders, brochures, menukaarten, cadeaukaarten, bestickering en ga zo maar door. Wij maken een ontwerp en wanneer je compleet tevreden bent, sturen we het ontwerp door naar de drukker.


Online marketing

Het optimaal verdelen van tijd en geld over verschillende marketing methodes is een vak apart; ons vak! En wij als vakidioten doen niets liever dan uitzoeken hoe we dit voor jou het beste kunnen inrichten. Ons doel: met jouw budget iedere maand betere resultaten behalen. Transparant, resultaatgericht en persoonlijk!


Meer weten over ons of de reclamewinkel?

Neem gerust contact op via mail, telefoon, whatsapp of kom eens langs in de winkel!

Bellen / WhatsApp
0475 – 23 28 23

Mail
info@startmetgemak.nl