Archief Reviews | Start Met Gemak

Reviews

Vergroot jouw kennis met onze laagdrempelige en praktische downloads. In duidelijke taal uitgelegd hoe jij de marketing van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Op deze pagina vind je al onze downloads in een handig overzicht.

 • Zowel de gemeente als andere stakeholders zijn erg blij met het mooie resultaat

  Voor de opening van het project “Roermondjes” van de gemeente Roermond, heeft Start met gemak de uitnodiging gemaakt. Zowel de gemeente als andere stakeholders zijn erg blij met het mooie resultaat. Tevens hebben ze op een korte termijn weten te schakelen en meegedacht om dit tijdig te realiseren.

  Kim (Gemeente Roermond), Roermond

 • Boven verwachting blij met het resultaat

  Wat een fijne en goede samenwerking. Heel blij met het eindproduct maar de weg er naar toe is ook heel goed verlopen. Prettige communicatie en een product wat volledig past bij de wensen. Uiteindelijk ook boven verwachting blij met de het resultaat.

  Eefje (ZoCo Advies), Roermond

 • Je krijgt waar voor je geld

  Zeer professioneel team, Luisteren naar je wensen en leveren vak werk af, Ben jij opzoek naar een mooie professionele website of een logo visitekaartjes of flyers ? Dan beveel ik start met gemak zeker aan. Je krijgt waar voor je geld.

  Pieter (PvH Entertainment & Events), Roermond

 • Uitstekende combinatie van design en programmering

  Wij werken al meerdere jaren samen met Vincent en zijn altijd zeer tevreden. Start Met Gemak biedt een uitstekende combinatie van design en programmering, hebben verstand van marketing en alles wat daarbij komt kijken en denken altijd heel goed mee.

  – Tom, Echt

 • Ik kijk uit naar een langere werkverband samen!

  In 2 woorden, uitmuntende service! Sinds dag 1 dat ik de samenwerking met start met gemak ben begonnen gaan ze tot het uiterste om hun klanten tevreden te houden! Erg professioneel denken mee waar jij je het beste op kan focussen en ze zorgen er voor dat jij lekker aan de slag kan gaan en geen omkijken er meer naar hebt. Ze zijn mee denkend, ze behandelen jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk als of het die van hun is! Een stijgende lijn is dan ook te verwachten als jij je door start met gemak laat helpen!

  Ik kijk uit naar een langere werkverband samen!

  Nouaman (Brokenphone.nl), Utrecht