SEO Check: Hoe staat jouw website ervoor? | Start Met Gemak

SEO Check: Hoe staat jouw website ervoor?

terug

Gratis SEO CheckEen gratis website check

Vraag jij je af hoe jouw website er op dit moment voor staat? Met de gratis SEO check krijg je direct een overzichtelijke rapportage. Deze kun je vervolgens eenvoudig downloaden, zodat je ‘m later nog eens terug kunt lezen.

Met deze SEO check kom je er achter hoe het gesteld is met:
De header SEO
Zoekwoorden
Content op de website
Sociale aanwezigheid
Gebruiksvriendelijkheid
En meer!

 

Jouw persoonlijke SEO rapportage

Opmerking: vul jouw domeinnaam als volgt in: startmetgemak.nl. Dus zonder “https://www.”. Geen paniek, het kan even duren voordat de data voor de rapportage verzameld is. Vergeet na afloop niet jouw rapportage te downloaden.

SEO Check

Aan de slag met SEO

SEO (Search Engine Optimization) is heeft alles te maken met de vindbaarheid van jouw website. Hoe beter jij de website hebt geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google, hoe hoger je in de zoekresultaten te vinden bent. Ben je een beetje technisch aangelegd? Dan kun je zelf al veel doen om jouw website SEO-proof te maken. We schreven hier een praktisch en laagdrempelig (gratis) e-book voor!

E-book: Het SEO stappenplan

 

Heb je vragen over de rapportage?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!
info@startmetgemak.nl
+31 475- 23 28 23

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

5 redenen om Google Analytics te koppelen aan WordPress

Google Analytics is een handige tool die diepgaande inzichten biedt in de prestaties van je app of website. Het kan enige tijd kosten voordat je begrijpt hoe deze tool werkt..

Lees meer
Tips & Tricks

Webdesign trends van dit jaar

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van websiteontwerpen. De webdesign trends voor dit jaar hebben wij op een rijtje gezet zodat jij je website op een mooie..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe schrijf je een goede ‘over ons’ pagina?

De ‘Over ons’ pagina is wellicht een van de moeilijkste pagina’s om te schrijven. Vaak ontbreekt dit bij bedrijven terwijl het een gemiste kans is; mensen doen namelijk graag zaken..

Lees meer
Tips & Tricks

Maatwerk website of template website?

Een maatwerk website of template website dient als een soort online visitekaartje van een bedrijf. Het is dus voor elke onderneming een van de beste middelen om zich online te..

Lees meer
Tips & Tricks

Google Page Experience Update – Wat is het?

Google vindt de ervaring die een bezoeker op een website heeft ontzettend belangrijk. Daarom komt de populaire zoekmachine vanaf deze maand met een nieuwe update om dit te optimaliseren voor..

Lees meer