Start-Snel met de website voor startende ondernemers | Start Met Gemak

Start-Snel met de website voor startende ondernemers

terug

We zouden het fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Daarom zijn onze programmeurs aan de slag gegaan met een professionele template website, speciaal voor startende ondernemers. Met onze nieuwe betaalbare website en persoonlijke service willen wij marketing toegankelijk maken voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Website voor startende ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heb je meestal geen duizenden euro’s over voor een website. Wij vinden wel dat een goede website voor elke ondernemer een mogelijkheid zou moeten zijn. Daarom krijg je bij ons voor € 27,50 per maand een website inclusief domeinnaam en hosting. Bij ons zijn er geen kleine lettertjes, gewoon een professionele website voor een eerlijke prijs.

Een betaalbare website voor iedereen

Website voor startende ondernemersAllemaal wel leuk en aardig zo’n website voor € 27,50 per maand. Maar wat krijg je er nu allemaal voor? Onze template website is speciaal ontwikkeld door onze eigen programmeurs. Hierdoor krijg jij een website waarmee je online gevonden wordt, waarbij jij zelf gemakkelijk alles kunt beheren en dat allemaal voor een vast laag bedrag per maand. Zo kun je snel van start met jouw website.

Mobielvriendelijk
Wij vullen hem voor je in
Eenvoudig aan te passen
Domeinnaam en hosting
Onbeperkt aantal pagina’s
Onbeperkt mailadressen
Mogelijkheid tot webshop (+ € 20 per maand)
En meer!

Start-Snel.nl

Start-Snel is onze template website waarmee jij voor een vast bedrag per maand online zichtbaar bent. Wij maken gratis en vrijblijvend voor jou een demo website zodat je kunt kijken of de website past bij jouw bedrijf. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we al verschillende voorbeeld websites voor je gemaakt. Je vraagt jouw website eenvoudig aan via Start-Snel.nl.

Bekijk Start-Snel.nl

 

We helpen je graag!

Heb je ergens hulp bij nodig? Neem contact op, ons team van marketeers helpt je op weg!

Neem contact op

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨

De feestdagen komen er weer aan en dit jaar zullen kerstaankopen op een andere manier zullen verlopen dan normaal. Ons team denkt met je mee hoe je jij jouw aanbod..

Lees meer
Nieuws

Aantal startende ondernemers neemt toe

Startende ondernemers laten zich niet afschrikken door het coronavirus. De afgelopen vier maanden ligt het aantal startende ondernemingen namelijk hoger dan dezelfde periode in 2019. Dat bleek uit de eerste..

Lees meer
Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar..

Lees meer
Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten..

Lees meer
Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers..

Lees meer