Starten met marketing is nu nog gemakkelijker! | Start Met Gemak

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

terug

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten pagina vind je onze pakketten en mogelijkheden. Je kunt de gewenste producten toevoegen aan je winkelwagen om daarmee een offerte op maat aan te vragen.

Daarnaast introduceren wij een online klantportaal. Wij hebben een speciaal online platform ontwikkeld waar je 24/7 beschikking hebt over je gegevens, je terecht kunt met vragen en je statusupdates krijgt over de werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Zo gebruiksvriendelijk is marketing nog nooit geweest!

Uiteraard kun je ook nu (met inachtneming van de geldende Corona maatregelen) terecht in onze fysieke winkel voor gratis marketing advies, kun je alle producten gespreid betalen en bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

De Start met Gemak Logo shop

Wij houden graag onze creativiteit op niveau door geregeld logo’s te ontwerpen. Omdat wij het zonde vinden om gemaakte ontwerpen ‘weg te gooien’ plaatsen wij deze in onze nieuwe logo shop, zodat wij hier andere ondernemers blij mee kunnen maken. […] Lees verder »

Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar je aan toe bent en zijn er geen kleine lettertjes. […] Lees verder »

Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers problemen ondervinden van de huidige crisis hoef ik niet te […] Lees verder »

Nieuws

Eerste ondernemerscafé van 2020

Afgelopen woensdag 5 februari heeft het eerste ondernemerscafé van 2020 plaatsgevonden met als thema: identiteit. Onze collega Vincent verzorgde hierin het interessante theoretische gedeelte, waarin ondernemers verschillende bedrijfsidentiteiten kregen uitgelegd. 📚 Joop Wolters van Plek C zorgde voor de nodige dosis positieve […] Lees verder »