Starten met marketing is nu nog gemakkelijker! | Start Met Gemak

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

terug

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten pagina vind je onze pakketten en mogelijkheden. Je kunt de gewenste producten toevoegen aan je winkelwagen om daarmee een offerte op maat aan te vragen.

Daarnaast introduceren wij een online klantportaal. Wij hebben een speciaal online platform ontwikkeld waar je 24/7 beschikking hebt over je gegevens, je terecht kunt met vragen en je statusupdates krijgt over de werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Zo gebruiksvriendelijk is marketing nog nooit geweest!

 

reclamewinkel

Uiteraard kun je ook nu (met inachtneming van de geldende Corona maatregelen) terecht in onze fysieke winkel voor gratis marketing advies, kun je alle producten gespreid betalen en bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Start-Snel met de website voor startende ondernemers

We zouden het fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Daarom zijn onze programmeurs aan de slag gegaan met een professionele template..

Lees meer
Nieuws

Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨

De feestdagen komen er weer aan en dit jaar zullen kerstaankopen op een andere manier zullen verlopen dan normaal. Ons team denkt met je mee hoe je jij jouw aanbod..

Lees meer
Nieuws

Aantal startende ondernemers neemt toe

Startende ondernemers laten zich niet afschrikken door het coronavirus. De afgelopen vier maanden ligt het aantal startende ondernemingen namelijk hoger dan dezelfde periode in 2019. Dat bleek uit de eerste..

Lees meer
Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar..

Lees meer
Nieuws

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀 Dat veel ondernemers..

Lees meer