Nouaman van Brokenphone.nl | Start Met Gemak

Nouaman van Brokenphone.nl

terug

Wie ben ik?

Mijn naam is Nouaman el Filali. Ik ben de trotse eigenaar van Brokenphone.nl. Als u al een keer bent langs gekomen bij mij in de winkel of als ik al eens thuis ben geweest bij u voor een reparatie, dan hebben wij al eens kennis gemaakt. De kleine contact momenten met klanten tijdens het werk, geeft mij elke dag weer energie.

Wanneer ben ik met het repareren begonnen?

6,5 jaar geleden heb ik voor het eerst mijn eigen telefoon open gemaakt, met trillende en zwetende handen. Toen het repareren van me telefoon voor het eerst was gelukt, voelde het net alsof ik de olympische spelen had gewonnen. Ik vond het geweldig. Na veel filmpjes te hebben gekeken en geoefend te hebben, wist ik het. Dit werd mijn toekomst, dit is wat ik wil. Ik ging werken bij een winkel waar zij telefoons repareerde. Via school ben ik terecht gekomen bij een telefoon winkel op de Amsterdamse straatweg. De eigenaar van deze winkel heet Danny, het is een super genie met telefoons. Hij was bereid mij het vak verder aan te leren. Zo gezegd zo gedaan. Na weer heel wat oefenen met zwetende en trillende handjes werd ik steeds beter.

Na zeker 2000+ telefoons en tabletten te hebben gerepareerd, kan ik mijzelf nu een goede en ervaren telefoon monteur noemen en ben ik trotse eigenaar van mijn winkel Brokenphone.nl

My last job

Na 2 jaar een geweldige schroef tijd te hebben gehad bij Coolblue wist ik het zeker. Ik ga mijn droom achterna! Ik wil een eigen reparatie service aan huis opzetten. Iets wat niemand nog in Nederland doet.
Na zoveel te hebben geleerd in het repareren van telefoons, tabletten en laptops de laatste jaren, wilde ik nu echt zelf service bieden aan klanten met mijn eigen concept. Na mijn mooie werk periode bij Coolblue is er iets bij me gebleven wat ik wil voortzetten. “Alles voor een glimlach”. Zo wil ik mijn klanten ook helpen, ik wil de beste service bieden voor mijn klanten en een lach op hun gezicht zien door mijn service.

Brokenphone.nl

Ook een defect aan uw telefoon of tablet?

Is uw telefoon of tablet defect? En wilt u deze graag laten repareren? Dat kan! Bereken uw reparatie kosten via mijn website en boek dan gemakkelijk u afspraak online. Www.brokenphone.nl

Onduidelijkheden of vragen, ik hoor het graag. Bel dan gerust even +31 6 14785933

We lachen samen naar een kleurrijke toekomst!

Ik hoop dat u heeft genoten van mijn verhaal.

Met vriendelijke groet,

Nouaman el Filali, de troste eigenaar van Brokenphone.nl

 

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Aircospecialist Limburg

Als webdesigner is het altijd een uitdaging om een website te ontwerpen en te ontwikkelen die voldoet aan de specifieke eisen van een bedrijf. Zo ook bij de opdracht die..

Lees meer
Nieuws

Eco-fire Pelletkachels

Oplevering nieuwe website Eco Fire Wat zijn we trots op de nieuwe site van Eco Fire! Voor een van de beste pelletkachel leveranciers van België hebben wij een compleet nieuwe..

Lees meer
Case

Case: Tand & Meer

Case: Tand & Meer Begin vorig jaar, vlak voor de lockdown, kwam de eigenaresse van Tand & Meer bij ons met het plan om een nieuwe tandartspraktijk te beginnen. We..

Lees meer
Starter van de maand

MAX Lifestyle Coaching

Even voorstellen… Mijn naam is Max Censabella, ik ben 18 jaar en woonachtig in Nijkerk. Vanuit mijn personal training studio hier in het midden van Nederland, begeleid ik klanten uit..

Lees meer