PvH Entertainment & Events | Start Met Gemak

PvH Entertainment & Events

terug

Even voorstellen…

Mijn naam is Pieter van Heijst en ik ben te vinden in Roermond. Op 1 april (ja echt!) ben ik begonnen met mijn bedrijf, PvH Entertainment en Events. Met mijn bedrijf houd ik me bezig met entertainment op maat en assisteren met setdress aankleding van pieten en andere randzaken. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, wat mijn grootste motivatie om te ondernemen is. Ik merkte een toenemende vraag naar mijn diensten. Dat is ook de reden waarom ik besloot om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn dagen starten vroeg in de ochtend, want naast mijn eigen bedrijf werk ik bij de bakker. Als ik vervolgens vroeg in de middag thuis kom, ga ik aan de slag met het uitwerken van ideeën en/of verhaallijnen voor geplande activiteiten. Het komt regelmatig voor dat er opdrachten op locatie gepland staan. Zoals afgelopen maandag, toen vonden de clip opnames voor Piet Sancho plaats. Daar deed ik de figuratie coördinatie en verzorgde ik de kleding van de pieten om alles op rolletjes te laten verlopen. Dat is toch wel het leukste aan mijn werk.

 

Ambitie

Over 5 jaar hoop ik een goede basis neergezet te hebben met jaarlijks terugkerende activiteiten en een groot netwerk. Maar mijn belangrijkste doel is dat PvH Entertainment en Events zo groot wordt dat ik hier fulltime mee bezig kan zijn. Dat hoop ik te bereiken door te groeien op social media en door advertenties op platformen als Marktplaats. Bij opdrachten die (ondanks corona) wel door mogen gaan zet ik roll-up banners neer en laat ik flyers achter. Bij de opstart van mijn bedrijf liep ik vast bij het maken van een website. Gelukkig heeft Start Met Gemak mij daar goed mee geholpen en geadviseerd.

Ga je hart achterna

Mijn motivatie om door te gaan is dat dit werk heel veel voldoening geeft. Ik kijk na afloop van een draaidag of event vol trots naar een mooi eindresultaat. Daarnaast kan ik niet wachten tot de coronacrisis voorbij is en ik weer aan de slag kan met en voor de mensen, om hen een onvergetelijk moment te bezorgen. Mijn tip voor alle ondernemers: ga je hart achterna en blijf positief denken.

 

Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op de website: www.pvh-events.nl.

Meer over dit onderwerp:

Case

Case: Tand & Meer

Case: Tand & Meer Begin vorig jaar, vlak voor de lockdown, kwam de eigenaresse van Tand & Meer bij ons met het plan om een nieuwe tandartspraktijk te beginnen. We..

Lees meer
Starter van de maand

MAX Lifestyle Coaching

Even voorstellen… Mijn naam is Max Censabella, ik ben 18 jaar en woonachtig in Nijkerk. Vanuit mijn personal training studio hier in het midden van Nederland, begeleid ik klanten uit..

Lees meer
Starter van de maand

Nouaman van Brokenphone.nl

Wie ben ik? Mijn naam is Nouaman el Filali. Ik ben de trotse eigenaar van Brokenphone.nl. Als u al een keer bent langs gekomen bij mij in de winkel of als..

Lees meer