Stilzitten hoeft niet tijdens corona! | Start Met Gemak

Stilzitten hoeft niet tijdens corona!

terug

Laatst mochten we onze visie op de Corona crisis delen met andere ondernemers via het initiatief ‘Starten in Roermond‘ van de gemeente Roermond. Lees je mee? 👀

Dat veel ondernemers problemen ondervinden van de huidige crisis hoef ik niet te vertellen. Voor velen voelt de crisis alsof hun bedrijf op pauze staat en ze niet vooruit kunnen. Maar stilzitten hoeft niet! marketingstrategie

Door de crisis krijgen we ineens tijd die we anders misschien niet hadden. Wat als je deze ‘vrije tijd’ nu eens kan benutten om daar straks de vruchten van te plukken? Tijd om na te denken over wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf!

 

Doorgaan zoals het voor de crisis ging kan natuurlijk, maar wil je dat wel? Want wat als je jouw visie van jouw onderneming een beetje uit het oog hebt verloren? Of wellicht heb je altijd zonder koers gevaren? Een bedrijf met een juiste visie en een goede koers staat sterk in zijn schoenen en weet de goede boodschap over te brengen aan zijn klant. Niet alleen nu, maar jouw klant weet ook wat hij in de toekomst van jou mag verwachten.

Vragen waar je over na kan denken zijn bijvoorbeeld:

  • Waar staan wij voor / wat is ons doel? (bv; gezond eten toegankelijk maken);
  • Hoe kunnen we dat uitstralen? (bv; tone-of-voice / kleurgebruik);
  • Hoe maken wij het verschil? (bv; grootste aanbod);
  • Waarin blinken wij uit? (bv; uitmuntende after-sales);
  • En dan misschien wel de belangrijkste vraag; zien mijn (toekomstige) klanten dit aan mij?

Met het goed op papier zetten van hetgeen dat je met jouw bedrijf uit wil stralen kun je een plan maken die houvast geeft aan jouw bedrijfsvoering en communicatie. Hier kun je altijd op terugvallen, zonder je doelen uit het oog te verliezen!

Vind je het lastig om hier over na te denken? Plan gerust vrijblijvend een afspraak en we gaan samen (op gepaste afstand 😉) sparren over jouw bedrijf!

 

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Start-Snel met de website voor startende ondernemers

We zouden het fantastisch vinden als iedereen de mogelijkheid zou hebben om van het ondernemerschap te mogen proeven. Daarom zijn onze programmeurs aan de slag gegaan met een professionele template..

Lees meer
Nieuws

Jouw aanbod laten opvallen voor de feestdagen 🎄✨

De feestdagen komen er weer aan en dit jaar zullen kerstaankopen op een andere manier zullen verlopen dan normaal. Ons team denkt met je mee hoe je jij jouw aanbod..

Lees meer
Nieuws

Aantal startende ondernemers neemt toe

Startende ondernemers laten zich niet afschrikken door het coronavirus. De afgelopen vier maanden ligt het aantal startende ondernemingen namelijk hoger dan dezelfde periode in 2019. Dat bleek uit de eerste..

Lees meer
Nieuws

Welke marketing kosten kan ik verwachten?

Wij vinden het vanzelfsprekend om open en eerlijk te zijn over onze tarieven. Voor elke ondernemer, groot of klein, gelden namelijk dezelfde marketing kosten. Bij ons weet je gelijk waar..

Lees meer
Nieuws

Starten met marketing is nu nog gemakkelijker!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Starten met marketing is nu nog makkelijker! Het is nu namelijk mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde offerte samen te stellen. Op onze producten..

Lees meer