Vincent Vink | Start Met Gemak

Vincent Vink

terug

Accountmanager

Als oprichter van Start Met Gemak ben ik het aanspreekpunt voor (startende) ondernemers. Na marketing te hebben mogen verzorgen voor diverse grote bedrijven, ligt mijn passie toch bij het helpen van kleine ondernemers. Ik houd mij binnen Start Met Gemak voornamelijk bezig met het geven van marketingadvies. Door mijn kennis en ervaring in grafische vormgeving en online marketing weet ik als geen ander hoe jij jouw bedrijf op de kaart zet.

Meer over dit onderwerp:

Luam Moulou

Afstudeerstagiaire Hoi! Mijn naam is Luam en ik studeer International Business. De komende maanden zal ik aan de slag gaan bij Start Met Gemak als marketing stagiaire. Naast mijn scriptie..

Lees meer

Truke Knelissen

Marketeer Binnen Start Met Gemak ben ik verantwoordelijk voor social media en grafische vormgeving. Mijn dag begint met een kopje koffie en het inplannen van social media berichten en advertenties voor..

Lees meer

Susan Vink

Content marketeer Als content marketeer is mijn belangrijkste taak het schrijven van goede (SEO) teksten. Door mijn achtergrond als psychologe weet ik precies hoe je de lezer kunt enthousiasmeren en..

Lees meer

Onze nieuwe werknemer?

Door ons uniek concept en fantastisch aanbod voor startende ondernemers groeien we snel! Wil jij meebouwen aan de toekomst van Start Met Gemak? Bekijk onze vacatures.

Lees meer