Voor ondernemers | Start Met Gemak

 

Beste ondernemer,

“Wij zien dat deze lockdown veel kleine ondernemingen noodgedwongen moeten sluiten. Dit vinden wij verschrikkelijk om te zien en daarom willen we helpen waar het kan.

Heb je nog geen webshop of website om jouw bedrijf online voort te zetten? Of wil je juist nu jouw bedrijf een boost geven met online marketing? Laat je dan niet tegenhouden door de kosten die bij marketing komen kijken. We bespreken van ondernemer tot ondernemer de opties en dan komen we er samen wel uit!”

Vincent Vink, eigenaar Start Met Gemak

 

Vertel het ons
 • Vertel het onsZit je met de handen in het haar? Wij luisteren naar jouw verhaal.
 • Wij helpenWe doen van ondernemer tot ondernemer een aanbod om je te helpen in deze tijd.
 • ZichtbaarZorg ondanks de lockdown voor zichtbaarheid met een webshop of website.
 • MarketingWij helpen je ermee! We zetten onze kennis graag in om jou een steuntje in de rug te geven.
 •  

  Onze missie

  Ons team zet zich in voor ondernemers om met marketing zoveel mogelijk uit hun onderneming te halen. Je kunt bij ons terecht voor marketingadvies, logo’s, drukwerk, websites en online marketing. Het is onze missie om marketing voor iedereen toegankelijk te maken.¬†Ook tijdens een crisis!

  Om ondernemers te steunen in deze moeilijke tijd bieden wij onze hulp aan. Laat ons weten waar we jou mee kunnen helpen en we bespreken van ondernemer tot ondernemer de mogelijkheden. We doen er alles aan om er samen uit te komen. We vinden het namelijk verschrikkelijk om mede ondernemers noodgedwongen te zien sluiten.

  Waar kunnen we jou bij helpen?


  Vertel het ons