Webdesign Roermond | Start Met Gemak

Webdesign Roermond

Wil je goed gevonden worden, zelf op een gemakkelijke manier dingen veranderen én een uniek ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt? Dan ben je op zoek naar professioneel webdesign in Roermond.

Webdesign Roermond

Een website is voor de meeste bedrijven niet weg te denken. Tegenwoordig gebeurt alles online en bevindt jouw doelgroep zich ook steeds meer online. Een website is jouw digitale visitekaartje, zorg er daarom voor dat deze professioneel en duidelijk over komt. De volgende vraag is: ga jij jouw website zelf maken of ga je jouw website laten maken door ons webdesign bureau in Roermond?

 

Website zelf maken

Indien je zelf een beetje technisch bent, dan kun je er voor kiezen om zelf een website te maken. Maar hoe maak je je eigen website? Het begint allemaal bij het maken en vastleggen van een eigen domeinnaam. Vervolgens kun je ervoor kiezen om jouw website zelf samen te stellen bij verschillende low-budget partijen. Het nadeel hiervan is dan, dat je beperkt bent tot templates en dat jouw website niet uniek is. Je kunt met Google Mijn Bedrijf zelfs een gratis website aanmaken, zodat je als startende ondernemer in elk geval al zichtbaar bent online.

Tips: eigen website maken

 

Website laten maken

Onze ontwerpers gaan graag aan de slag om een uniek en doeltreffend ontwerp voor jouw bedrijf te creëren.  Op de ontwerpen voor jouw website geldt een 100% tevredenheidsgarantie, we gaan dus pas aan de slag met programmeren wanneer jij akkoord bent met het ontwerp. Als webdesign bureau in Roermond weten wij als geen ander dat jouw website mobielvriendelijk gemaakt dient te worden, gemiddeld komt het grootste deel van de websitebezoekers via mobiele apparaten.

Het laten maken van een website is voor veel (startende) ondernemers een grote investering. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw website in 12 maanden af te betalen, zodat je geen grote uitgaven voor jouw marketing in één keer hoeft te doen. Het hebben van een website is voor een startende ondernemer erg belangrijk, zo maak je jouw bedrijf online vindbaar.

Wij ontwikkelen onze websites op basis van WordPress, zo kun je jouw website zelf gemakkelijk beheren. Geen zorgen, we werken niet met standaard templates en programmeren alles op maat. Zo kom je jouw website nergens anders tegen.

 

Kosten website laten maken

Website

99,95

Al onze websites zijn uniek en leveren wij af met een 100% tevredenheidsgarantie. Eerst inventariseren we jouw wensen en geven wij advies over de strategie achter jouw site. Dan gaan we net zo lang ontwerpen tot jij helemaal happy bent. Pas als jij ons het startsignaal geeft gaan wij programmeren. 

Standaard krijg je bij ons een premium website met met veel extra’s die wij vanzelfsprekend vinden. Wil je extra uitbreidingen? Dan voeg je dat gemakkelijk toe in onderstaand menu. Zo gemakkelijk kan een goede website laten ontwikkelen zijn!

Benieuwd naar wat wij voor andere ondernemers hebben ontwikkeld? Neem dan een kijkje bij ons werk.

 

 

 

 

 

  Al onze websites worden standaard geleverd inclusief:

 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Zelf gemakkelijk te beheren
 • Contactformulier
 • Social Media Links
 • Mobiel vriendelijk
 • 90+ op Google Speedtest
 • Geïndexeerd in Google
 • Basis SEO

Technische uitbreidingen

Websites die wij ontwikkelen zijn zonder extra’s al uniek en onderscheidend, maar het kan zijn dat jouw website die extra eigenschappen verdient! Denk aan een fotogalerij voor een portfolio, zoekfunctie als je een groot aanbod hebt of een functie om diverse talen te selecteren als je jouw business ook over de grens voert!

Teksten

Teksten kunnen niet alleen de bezoeker overtuigen, maar ze stimuleren ook de vindbaarheid op Google als deze goed worden ingezet. Wij schrijven 200 tot 300 woorden per pagina die wij voorzien van relevante zoektermen.

Afbeeldingen

Wij zoeken voor jou de geschikte afbeeldingen die passen bij jouw bedrijf en schaffen deze vervolgens rechtenvrij voor je aan.

Hosting

Om een stabiele site te garanderen bieden wij ook complete hosting aan. Onze hosting wordt geleverd inclusief SSL beveiligingscertificaat en onbeperkt aantal mailadressen. Daarnaast zorgen wij ook dat jouw mail op alle gewenste apparaten goed wordt ingesteld.

Extra veiligheid op jouw site? Met de website verzekering zorgen wij dat jouw site altijd up-to-date is en lossen wij problemen direct op! Meer informatie over onze website verzekering kun je hier downloaden: Website verzekering

Categorie: