Website voor startende ondernemers | Start Met Gemak

Website voor startende ondernemers

Een website is voor startende ondernemers onmisbaar. Het is jouw online visitekaartje. Onze marketeers helpen jou met een website die 100% past bij jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar uitgebreid maatwerk of een eenvoudige website, wij ontwikkelen het voor je!

Offerte aanvragen

Website voor starters

Ben jij onlangs gestart met jouw bedrijf of ben je toe aan een nieuwe website?
Een website is voor startende ondernemers niet weg te denken. Tegenwoordig gebeurt alles online en bevindt jouw doelgroep zich ook steeds meer online. Een website is jouw digitale visitekaartje, zorg er daarom voor dat deze professioneel en duidelijk over komt. Maar dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Wij begrijpen dat de keuze voor een website namelijk ook afhankelijk is van jouw beschikbare budget.

Een betaalbare website voor startende ondernemers

Wat voor jou betaalbaar is kunnen wij natuurlijk niet bepalen, maar we doen ons uiterste best om websites voor iedereen toegankelijk te maken. Wij staan namelijk voor eerlijke marketing. Daarom ontwikkelden onze programmeurs een website waarmee je als (startende) ondernemer voorzien bent van een professionele website die je eenvoudig zelf kunt beheren.

Wat kost een professionele website?

Met onze Start-Snel website (of webshop), neem je een abonnement af. Hierdoor heb jij geen grote uitgaven in één keer. Voor het gebruik van onze template en back-end betaal je een vast bedrag van €27,50 per maand (incl. domeinnaam en hosting). Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wees gerust, je wordt bij ons niet in het diepe gegooid. We zetten namelijk een compleet kant-en-klare website voor je op, zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Vervolgens kun je zelf eenvoudig je website beheren.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor €27,50 per maand?

👉🏻 Kijk op start-snel.nl

 

Ron Vroomen Parketvloeren maatwerk websiteMaatwerk website voor startende ondernemers

Ben je op zoek naar een compleet op maat ontworpen website?
Ons team gaat graag voor jou aan de slag met het ontwikkelen van jouw website. Bij een maatwerk website ben je niet gebonden aan een vast template, zoals bij een Start-Snel website (zie hierboven). We bespreken eerst samen wat jouw wensen zijn voor de website. Vervolgens komen onze creatieve vormgevers met een uniek ontwerp. Met de 100% tevredenheidsgarantie op de ontwerpen weet jij zeker dat je een website afneemt die helemaal bij jouw bedrijf past. Pas als jij akkoord gaat met het ontwerp beginnen we met programmeren. In ons portfolio vind je een kleine greep uit de maatwerk websites die wij voor anderen hebben ontwikkeld hebben.

Wat kost een maatwerk website?

De prijs van een maatwerk website (of webshop) is altijd afhankelijk van de wensen die je hebt. We zijn graag open over onze tarieven, daarom geven wij als richtlijn een bedrag van € 1200 (Excl. BTW)  voor een maatwerk website.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!
info@startmetgemak.nl
+31 475- 23 28 23

Offerte aanvragen