Werkwijze

Stappenplan Start met Gemak

  1. Zoek het gewenste marketingpakket
  2. Selecteer de producten die bij jouw bedrijf passen
  3. Vraag de vrijblijvende offerte aan
  4. Wij plannen met jou een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  5. Wij maken een definitieve offerte
  6. Opdracht akkoord? Wij gaan direct voor je aan de slag!

Zodra jij jouw ideale pakket hebt samengesteld, plannen wij met jou vrijblijvend een afspraak in. Dit kan bij ons of bij jou op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan we het pakket bespreken zodat wij weten welke koers jij wilt varen.

Eenmaal weer terug op kantoor gaat ons team voor jou aan de slag en sturen wij jou de eerste voorstellen op! Zijn de voorstellen naar tevredenheid? Dan leveren wij de producten af en kun je jouw onderneming starten met gemak! 

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan maken wij nog een ontwerp voor jou! Wij geloven er namelijk in dat als jij tevreden bent met het eindresultaat jij de ontwerpen met veel enthousiasme wil laten zien aan anderen! Jij tevreden, wij tevreden!

Maar hoe zit het dan met websites?

Ook voor het ontwikkelen van websites sturen wij eerst een grafisch voorstel. Vanuit dit voorstel kunnen wij de ontwerpen indien gewenst aanpassen. Pas als deze ontwerpen naar wens zijn beginnen wij met het programmeren van de website. Kortom: de look-and-feel van de website zal precies overeenkomen met wat jouw wensen zijn!

Wat als ik zelf al ideeën heb?

Leuk! Wij sparren graag mee met onze klanten. Samen kunnen we tot de mooiste ideeën komen welke wij uitwerken in een ontwerp dat zich meet aan onze expertise en jouw wensen!