Zelf een folder of flyer ontwerpen 🎨 | Start Met Gemak

Zelf een folder of flyer ontwerpen 🎨

terug

Wil je zelf aan de slag met het ontwerpen van een folder of flyer voor jouw bedrijf?

Zit je al een uur te staren naar een leeg vel, omdat je niet weet hoe je moet beginnen? Het kan helpen om eerst een overzicht te maken van wat je allemaal wil vermelden en nog belangrijker: wat het doel is van jouw flyer of folder. Wil je jouw doelgroep overtuigen met een actie? Of ben je net gestart en wil je laten weten dat je er bent? Door eerst een helder beeld te creëren van het doel, maak je jouw promotiemiddel veel effectiever. Zelf folder of flyer ontwerpen

 

Daarna kun je starten met het uittekenen van jouw idee, zodat je een logische opbouw creëert. Doe gerust inspiratie op van voorbeelden op internet. Maar zorg er wel voor dat je het niet kopieert. Verzamel ook feedback, wat jij prachtig vindt kan voor de ander totaal onbegrijpelijk zijn.

 

Praktische tip: Canva is een fijne en eenvoudige (gratis) tool om jouw ontwerpen mee te maken.

Kom je er toch niet helemaal uit? Wij laten graag onze creativiteit los op jouw project. Onze tarieven zijn eerlijk en inzichtelijk.

Vraag offerte aan

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

Waarom heeft je logo een update nodig?

Je logo is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je merkidentiteit. Het is voor de meeste mensen de eerste kennismaking met een bedrijf en wordt daarnaast in vrijwel alle marketinguitingen..

Lees meer
Tips & Tricks

De handleiding voor het maken van een favicon

In deze handleiding leggen we je uit wat een favicon is, hoe je deze het handigst zelf kunt creëren én hoe je hem vervolgens zelf toevoegt aan jouw WordPress website…

Lees meer
Tips & Tricks

Zo maak je een professioneel visitekaartje

Visitekaartjes in deze tijd Visitekaartjes horen erbij; zelfs tijdens corona! LinkedIn maakt het gelukkig veel gemakkelijker om je zakelijke contacten overzichtelijk te houden maar toch zijn visitekaartjes allesbehalve overbodig. Het..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe ontwerp ik een professioneel logo?

We helpen je graag op weg met het ontwerpen van een fantastisch logo. De professionaliteit van een logo hangt namelijk van verschillende factoren af, zoals originaliteit, leesbaarheid en kwaliteit. Een..

Lees meer
Tips & Tricks

Aan de slag met grafisch vormgeven

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn voor jouw bedrijf? Wij geven je vier korte tips die je een eind op weg helpen. Canva Voor wie de Adobe..

Lees meer