Zelf een folder of flyer ontwerpen 🎨 | Start Met Gemak

Zelf een folder of flyer ontwerpen 🎨

terug

Wil je zelf aan de slag met het ontwerpen van een folder of flyer voor jouw bedrijf?

Zit je al een uur te staren naar een leeg vel, omdat je niet weet hoe je moet beginnen? Het kan helpen om eerst een overzicht te maken van wat je allemaal wil vermelden en nog belangrijker: wat het doel is van jouw flyer of folder. Wil je jouw doelgroep overtuigen met een actie? Of ben je net gestart en wil je laten weten dat je er bent? Door eerst een helder beeld te creëren van het doel, maak je jouw promotiemiddel veel effectiever.

Daarna kun je starten met het uittekenen van jouw idee, zodat je een logische opbouw creëert. Doe gerust inspiratie op van voorbeelden op internet. Maar zorg er wel voor dat je het niet kopieert. Verzamel ook feedback, wat jij prachtig vindt kan voor de ander totaal onbegrijpelijk zijn.

Praktische tip: Canva is een fijne en eenvoudige (gratis) tool om jouw ontwerpen mee te maken.

Kom je er toch niet helemaal uit? Wij helpen je graag!

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

Aan de slag met grafisch vormgeven

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn voor jouw bedrijf? Wij geven je vier korte tips die je een eind op weg helpen. Canva Voor wie de Adobe ontwerpprogramma’s te duur en te ingewikkeld zijn, is Canva een […] Lees verder »