Aircospecialist Limburg | Start Met Gemak

Aircospecialist Limburg

terug

Als webdesigner is het altijd een uitdaging om een website te ontwerpen en te ontwikkelen die voldoet aan de specifieke eisen van een bedrijf. Zo ook bij de opdracht die ik onlangs kreeg van een aircospecialist. Deze specialist wilde een website die niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

In samenwerking met de aircospecialist hebben we een aantal doelen bepaald voor de website. Zo wilden we dat de website duidelijk de diensten van de aircospecialist weergeeft, zoals het installeren en onderhouden van airconditioning. Ook moest de website een professionele indruk maken en gemakkelijk te navigeren zijn.

Om deze doelen te bereiken, hebben we gekozen voor een minimalistisch ontwerp met heldere kleuren. Hierdoor komt de inhoud van de website goed tot zijn recht en is de website overzichtelijk. De homepage bevat een heldere call-to-action waarmee bezoekers direct in contact kunnen komen met de aircospecialist. Ook zijn er duidelijke knoppen toegevoegd waarmee bezoekers direct naar de belangrijkste pagina’s op de website kunnen gaan, zoals de pagina met de producten en contactgegevens.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een responsief ontwerp, zodat de website op elk apparaat goed te gebruiken is. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen surfen op hun mobiele telefoon.

Tot slot hebben we gezorgd voor een duidelijke lay-out en een gebruiksvriendelijke navigatie. Hierdoor is het voor bezoekers gemakkelijk om de informatie op de website te vinden die ze zoeken.

Ik ben trots op het eindresultaat en ik denk dat de aircospecialist zeer tevreden zal zijn met de website. Het is een mooi voorbeeld van hoe een website functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk kan zijn tegelijkertijd.

Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijke op de site van Aircospecialist Limburg!

 

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Eco-fire Pelletkachels

Oplevering nieuwe website Eco Fire Wat zijn we trots op de nieuwe site van Eco Fire! Voor een van de beste pelletkachel leveranciers van België hebben wij een compleet nieuwe..

Lees meer
Case

Case: Tand & Meer

Case: Tand & Meer Begin vorig jaar, vlak voor de lockdown, kwam de eigenaresse van Tand & Meer bij ons met het plan om een nieuwe tandartspraktijk te beginnen. We..

Lees meer
Starter van de maand

MAX Lifestyle Coaching

Even voorstellen… Mijn naam is Max Censabella, ik ben 18 jaar en woonachtig in Nijkerk. Vanuit mijn personal training studio hier in het midden van Nederland, begeleid ik klanten uit..

Lees meer
Starter van de maand

Nouaman van Brokenphone.nl

Wie ben ik? Mijn naam is Nouaman el Filali. Ik ben de trotse eigenaar van Brokenphone.nl. Als u al een keer bent langs gekomen bij mij in de winkel of als..

Lees meer