Eco-fire Pelletkachels | Start Met Gemak

Eco-fire Pelletkachels

terug

Oplevering nieuwe website Eco Fire

Wat zijn we trots op de nieuwe site van Eco Fire! Voor een van de beste pelletkachel leveranciers van België hebben wij een compleet nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Hoe wij dit hebben gedaan en waar we op hebben gelet vertellen we je graag in dit blog bericht.

Pelletkachels in the picture

Bij het ontwerpen van de website van Eco Fire, was het belangrijk om te zorgen voor een heldere en overzichtelijke lay-out. Dit betekende dat we veel gebruik hebben gemaakt van grote afbeeldingen van de producten, zodat bezoekers direct een goed beeld krijgen van wat het bedrijf te bieden heeft. Bovendien hebben we veel informatie over de werking en de voordelen van pelletkachels op de website geplaatst, zodat bezoekers zich goed kunnen informeren voordat ze een aankoop doen.

Een ander belangrijk punt was het aanbieden van een goede zoekfunctie op de website. Aangezien het aanbod van pelletkachels groot is, was het belangrijk dat bezoekers snel en gemakkelijk de juiste producten konden vinden. Hier hebben we gebruik gemaakt van een geavanceerde zoekfunctie die bezoekers in staat stelt om producten te vinden op basis van verschillende criteria, zoals prijs, merk en afmeting.

Responsive design en SEO

Daarnaast was het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de website goed werkt op mobiele apparaten. Steeds meer mensen doen hun aankopen via hun smartphone of tablet, dus het was van groot belang dat de website goed leesbaar en gebruiksvriendelijk was op kleinere schermen. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een responsief ontwerp, waarbij de lay-out van de website automatisch aanpast aan de grootte van het scherm.

Tot slot hebben we ervoor gezorgd dat de website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken en door goed gebruik te maken van meta-tags, zorgen we ervoor dat de website goed gevonden wordt door zoekmachines. Hierdoor zullen bezoekers sneller weten te vinden en het bedrijf zal een grotere kans hebben om nieuwe klanten aan te trekken.”

Op zoek naar een pelletkachel?

Eco Fire heeft pelletkachels van de beste merken tegen zeer scherpe prijzen. Maar wat dit klantvriendelijke bedrijf in België helemaal uniek maakt is dat zij alle pelletkachels gratis plaatsen. Zo zijn de klanten van Eco Fire altijd gegarandeerd van een veilige pelletkachel die optimaal is ingesteld om een hoog rendement te behalen. Wij kunnen daarom iedereen aanraden om bij Eco Fire een pelletkachel aan te schaffen!

Benieuwd naar het resultaat van de website? Kijk dan snel op eco-fire.be

Meer over dit onderwerp:

Nieuws

Aircospecialist Limburg

Als webdesigner is het altijd een uitdaging om een website te ontwerpen en te ontwikkelen die voldoet aan de specifieke eisen van een bedrijf. Zo ook bij de opdracht die..

Lees meer
Case

Case: Tand & Meer

Case: Tand & Meer Begin vorig jaar, vlak voor de lockdown, kwam de eigenaresse van Tand & Meer bij ons met het plan om een nieuwe tandartspraktijk te beginnen. We..

Lees meer
Starter van de maand

MAX Lifestyle Coaching

Even voorstellen… Mijn naam is Max Censabella, ik ben 18 jaar en woonachtig in Nijkerk. Vanuit mijn personal training studio hier in het midden van Nederland, begeleid ik klanten uit..

Lees meer
Starter van de maand

Nouaman van Brokenphone.nl

Wie ben ik? Mijn naam is Nouaman el Filali. Ik ben de trotse eigenaar van Brokenphone.nl. Als u al een keer bent langs gekomen bij mij in de winkel of als..

Lees meer