Welke content plaats ik op mijn website? 💻 | Start Met Gemak

Welke content plaats ik op mijn website? 💻

terug

Maak het persoonlijker

Zeker wanneer je ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt is het erg belangrijk om te laten zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom je het doet. Jouw klanten nemen immers iets bij jou persoonlijk af. Je maakt de drempel om contact op te nemen lager wanneer bezoekers het idee hebben jou al een beetje te kennen.

 

website-tips

Voeg een portfolio toe

Heb je de mogelijkheid om een portfolio toe te voegen? Doe dit dan vooral! Het laat zien wat jouw manier van werken is en wat jouw kwaliteiten zijn. Je kunt ervoor kiezen om tekstueel toe te lichten wat je voor klanten hebt gemaakt. Maar je kunt er ook voor kiezen jouw werk aan de hand van foto’s en/of video’s te laten zien.

 

Call to actions

Vermijd ‘doodlopende pagina’s’. Plaats op elke pagina links naar relevante onderwerpen of call to actions en voorkom daarmee dat bezoekers jouw website vroegtijdig verlaten. Zorg dat jouw call to actions aansluiten bij het doel van de pagina en dat ze opvallen. Geef ze bijvoorbeeld een andere kleur dan de achtergrond, wees wel consistent hierin zodat de call to actions herkenbaar blijven.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

7 tips om goede teksten te schrijven

Mooie foto’s en goede teksten maken een website. We schreven eerder al over de kracht van goede foto’s. In dit artikel gaan we het hebben over de kracht van goede..

Lees meer
Tips & Tricks

How to: zakelijke stockfoto’s

Eerder schreven we al over de kracht van goede foto’s. Een foto zegt meer dan duizend woorden, daarom wil je dat de foto een professionele indruk achter laat. Mocht je..

Lees meer
Tips & Tricks

Google Mijn Bedrijf 💡

Wat is Google Mijn Bedrijf? Google Mijn Bedrijf is een optie van Google waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden. Je wordt dan weergeven tussen de bedrijven wanneer iemand zoekt op..

Lees meer
Tips & Tricks

Jouw website te verbeteren 💻

Praktische en laagdrempelige tips om jouw website te verbeteren Mobiel vriendelijk Meestal bekijk je jouw eigen website op jouw laptop, wanneer je aan het werk bent. Maar controleer de website..

Lees meer
Tips & Tricks

Met goede foto’s of video’s geef je jouw boodschap extra kracht 💡

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Met visuele content trek je meer aandacht dan met puur tekstuele content. Daarnaast roep je met beelden een bepaald gevoel of emotie op…

Lees meer