Welke content plaats ik op mijn website? 💻 | Start Met Gemak

Welke content plaats ik op mijn website? 💻

terug

Maak het persoonlijker

Zeker wanneer je ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt is het erg belangrijk om te laten zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom je het doet. Jouw klanten nemen immers iets bij jou persoonlijk af. Je maakt de drempel om contact op te nemen lager wanneer bezoekers het idee hebben jou al een beetje te kennen.

 

website-tips

Voeg een portfolio toe

Heb je de mogelijkheid om een portfolio toe te voegen? Doe dit dan vooral! Het laat zien wat jouw manier van werken is en wat jouw kwaliteiten zijn. Je kunt ervoor kiezen om tekstueel toe te lichten wat je voor klanten hebt gemaakt. Maar je kunt er ook voor kiezen jouw werk aan de hand van foto’s en/of video’s te laten zien.

 

Call to actions

Vermijd ‘doodlopende pagina’s’. Plaats op elke pagina links naar relevante onderwerpen of call to actions en voorkom daarmee dat bezoekers jouw website vroegtijdig verlaten. Zorg dat jouw call to actions aansluiten bij het doel van de pagina en dat ze opvallen. Geef ze bijvoorbeeld een andere kleur dan de achtergrond, wees wel consistent hierin zodat de call to actions herkenbaar blijven.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

De handleiding voor het maken van een favicon

In deze handleiding leggen we je uit wat een favicon is, hoe je deze het handigst zelf kunt creëren én hoe je hem vervolgens zelf toevoegt aan jouw WordPress website…

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe werken domeinnamen en hosting?

Domeinnamen en hosting zorgen ervoor dat jouw website online is. We leggen je zo simpel eenvoudig mogelijk uit hoe dit in zijn werk gaat. Wat is een domeinnaam? Jouw domeinnaam..

Lees meer

Het SEO Stappenplan

Aan de slag met jouw SEO Seach Engine Optimization oftewel SEO, gaat om de ranking van jouw website in Google. Goed gevonden worden in Google, dat is waar menig ondernemer zich..

Lees meer
Tips & Tricks

7 tips om goede teksten te schrijven

Mooie foto’s en goede teksten maken een website. We schreven eerder al over de kracht van goede foto’s. In dit artikel gaan we het hebben over de kracht van goede..

Lees meer
Tips & Tricks

How to: zakelijke stockfoto’s

Eerder schreven we al over de kracht van goede foto’s. Een foto zegt meer dan duizend woorden, daarom wil je dat de foto een professionele indruk achter laat. Mocht je..

Lees meer