Welke content plaats ik op mijn website? 💻 | Start Met Gemak

Welke content plaats ik op mijn website? 💻

terug

Maak het persoonlijker

Zeker wanneer je ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt is het erg belangrijk om te laten zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom je het doet. Jouw klanten nemen immers iets bij jou persoonlijk af. Je maakt de drempel om contact op te nemen lager wanneer bezoekers het idee hebben jou al een beetje te kennen.

 

website-tips

Voeg een portfolio toe

Heb je de mogelijkheid om een portfolio toe te voegen? Doe dit dan vooral! Het laat zien wat jouw manier van werken is en wat jouw kwaliteiten zijn. Je kunt ervoor kiezen om tekstueel toe te lichten wat je voor klanten hebt gemaakt. Maar je kunt er ook voor kiezen jouw werk aan de hand van foto’s en/of video’s te laten zien.

 

Call to actions

Vermijd ‘doodlopende pagina’s’. Plaats op elke pagina links naar relevante onderwerpen of call to actions en voorkom daarmee dat bezoekers jouw website vroegtijdig verlaten. Zorg dat jouw call to actions aansluiten bij het doel van de pagina en dat ze opvallen. Geef ze bijvoorbeeld een andere kleur dan de achtergrond, wees wel consistent hierin zodat de call to actions herkenbaar blijven.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

5 redenen om Google Analytics te koppelen aan WordPress

Google Analytics is een handige tool die diepgaande inzichten biedt in de prestaties van je app of website. Het kan enige tijd kosten voordat je begrijpt hoe deze tool werkt..

Lees meer
Tips & Tricks

Webdesign trends van dit jaar

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van websiteontwerpen. De webdesign trends voor dit jaar hebben wij op een rijtje gezet zodat jij je website op een mooie..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe schrijf je een goede ‘over ons’ pagina?

De ‘Over ons’ pagina is wellicht een van de moeilijkste pagina’s om te schrijven. Vaak ontbreekt dit bij bedrijven terwijl het een gemiste kans is; mensen doen namelijk graag zaken..

Lees meer
Tips & Tricks

Maatwerk website of template website?

Een maatwerk website of template website dient als een soort online visitekaartje van een bedrijf. Het is dus voor elke onderneming een van de beste middelen om zich online te..

Lees meer
Tips & Tricks

Google Page Experience Update – Wat is het?

Google vindt de ervaring die een bezoeker op een website heeft ontzettend belangrijk. Daarom komt de populaire zoekmachine vanaf deze maand met een nieuwe update om dit te optimaliseren voor..

Lees meer