Google Mijn Bedrijf 💡 | Start Met Gemak helpt startende ondernemers

Google Mijn Bedrijf 💡

terug

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is een optie van Google waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden. Je wordt dan weergeven tussen de bedrijven wanneer iemand zoekt op bijvoorbeeld ‘Restaurant Roermond’ of op jouw bedrijfsnaam. Op deze manier kun je zelf kiezen welke informatie over jouw bedrijf weergeven wordt.

Google Mijn Bedrijf - Start met Gemak

Wat kun je met Google Mijn Bedrijf?

Heb je nog geen website maar wil je wel goed vindbaar zijn voor jouw klanten? Met een Google Mijn Bedrijf vermelding komt jouw informatie naar voren wanneer er gezocht wordt naar jouw bedrijf en ben je ook zichtbaar in Google Maps. Let op: wanneer je bij jouw KvK inschrijving de non-mailing-indicator hebt geactiveerd, ben je niet zichtbaar in Google Maps. Daarnaast wordt je met een Google Mijn Bedrijf vermelding hoger gerankt in de zoekresultaten.

Zorg ervoor dat jouw contactgegevens compleet en kloppend zijn ingevuld. Wanneer deze gegevens niet overeenkomen met die op bijvoorbeeld jouw Facebook bedrijfspagina, geeft Google dit ‘een slechte beoordeling’. Het is daarnaast ook beter om een zakelijk e-mailadres te gebruiken (info@mijnbedrijf.nl) en om geen 06 nummer op te geven als bedrijfsnummer.

Wist je dat je via Google Mijn Bedrijf zelfs een gratis eerste website kunt aanmaken?

Maak snel en eenvoudig jouw Google Mijn Bedrijf vermelding aan.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

Jouw website te verbeteren 💻

Praktische en laagdrempelige tips om jouw website te verbeteren Mobiel vriendelijk Meestal bekijk je jouw eigen website op jouw laptop, wanneer je aan het werk bent. Maar controleer de website..

Lees meer
Tips & Tricks

Welke content plaats ik op mijn website? 💻

Maak het persoonlijker Zeker wanneer je ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt is het erg belangrijk om te laten zien wie je bent, wat je doet en vooral waarom..

Lees meer