Google Mijn Bedrijf 💡 | Start Met Gemak helpt startende ondernemers

Google Mijn Bedrijf 💡

terug

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is een optie van Google waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden. Je wordt dan weergeven tussen de bedrijven wanneer iemand zoekt op bijvoorbeeld ‘Restaurant Roermond’ of op jouw bedrijfsnaam. Op deze manier kun je zelf kiezen welke informatie over jouw bedrijf weergeven wordt.

Google Mijn Bedrijf - Start met Gemak

Wat kun je met Google Mijn Bedrijf?

Heb je nog geen website maar wil je wel goed vindbaar zijn voor jouw klanten? Met een Google Mijn Bedrijf vermelding komt jouw informatie naar voren wanneer er gezocht wordt naar jouw bedrijf en ben je ook zichtbaar in Google Maps. Let op: wanneer je bij jouw KvK inschrijving de non-mailing-indicator hebt geactiveerd, ben je niet zichtbaar in Google Maps. Daarnaast wordt je met een Google Mijn Bedrijf vermelding hoger gerankt in de zoekresultaten.

Zorg ervoor dat jouw contactgegevens compleet en kloppend zijn ingevuld. Wanneer deze gegevens niet overeenkomen met die op bijvoorbeeld jouw Facebook bedrijfspagina, geeft Google dit ‘een slechte beoordeling’. Het is daarnaast ook beter om een zakelijk e-mailadres te gebruiken (info@mijnbedrijf.nl) en om geen 06 nummer op te geven als bedrijfsnummer.

Wist je dat je via Google Mijn Bedrijf zelfs een gratis eerste website kunt aanmaken?

Maak snel en eenvoudig jouw Google Mijn Bedrijf vermelding aan.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

5 redenen om Google Analytics te koppelen aan WordPress

Google Analytics is een handige tool die diepgaande inzichten biedt in de prestaties van je app of website. Het kan enige tijd kosten voordat je begrijpt hoe deze tool werkt..

Lees meer
Tips & Tricks

Webdesign trends van dit jaar

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van websiteontwerpen. De webdesign trends voor dit jaar hebben wij op een rijtje gezet zodat jij je website op een mooie..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe schrijf je een goede ‘over ons’ pagina?

De ‘Over ons’ pagina is wellicht een van de moeilijkste pagina’s om te schrijven. Vaak ontbreekt dit bij bedrijven terwijl het een gemiste kans is; mensen doen namelijk graag zaken..

Lees meer
Tips & Tricks

Maatwerk website of template website?

Een maatwerk website of template website dient als een soort online visitekaartje van een bedrijf. Het is dus voor elke onderneming een van de beste middelen om zich online te..

Lees meer
Tips & Tricks

Google Page Experience Update – Wat is het?

Google vindt de ervaring die een bezoeker op een website heeft ontzettend belangrijk. Daarom komt de populaire zoekmachine vanaf deze maand met een nieuwe update om dit te optimaliseren voor..

Lees meer