Google Mijn Bedrijf 💡 | Start Met Gemak helpt startende ondernemers

Google Mijn Bedrijf 💡

terug

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is een optie van Google waar bedrijven zich voor kunnen aanmelden. Je wordt dan weergeven tussen de bedrijven wanneer iemand zoekt op bijvoorbeeld ‘Restaurant Roermond’ of op jouw bedrijfsnaam. Op deze manier kun je zelf kiezen welke informatie over jouw bedrijf weergeven wordt.

Google Mijn Bedrijf - Start met Gemak

Wat kun je met Google Mijn Bedrijf?

Heb je nog geen website maar wil je wel goed vindbaar zijn voor jouw klanten? Met een Google Mijn Bedrijf vermelding komt jouw informatie naar voren wanneer er gezocht wordt naar jouw bedrijf en ben je ook zichtbaar in Google Maps. Let op: wanneer je bij jouw KvK inschrijving de non-mailing-indicator hebt geactiveerd, ben je niet zichtbaar in Google Maps. Daarnaast wordt je met een Google Mijn Bedrijf vermelding hoger gerankt in de zoekresultaten.

Zorg ervoor dat jouw contactgegevens compleet en kloppend zijn ingevuld. Wanneer deze gegevens niet overeenkomen met die op bijvoorbeeld jouw Facebook bedrijfspagina, geeft Google dit ‘een slechte beoordeling’. Het is daarnaast ook beter om een zakelijk e-mailadres te gebruiken (info@mijnbedrijf.nl) en om geen 06 nummer op te geven als bedrijfsnummer.

Wist je dat je via Google Mijn Bedrijf zelfs een gratis eerste website kunt aanmaken?

Maak snel en eenvoudig jouw Google Mijn Bedrijf vermelding aan.

 

Start met Gemak is er voor mensen die passie hebben voor het ondernemerschap. Starter of doorgewinterde ondernemer; wij maken geen onderscheid. Wij zijn van mening dat professionele marketing voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Wil je weten hoe? Lees hier meer over ons en over onze werkwijze.

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

SEA vs. SEO: Starten met online marketing

Wil jij gaan starten met online marketing? Dan ken je deze begrippen misschien wel: SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization). Eigenlijk staan ze allebei gewoon voor bovenaan..

Lees meer
Tips & Tricks

De handleiding voor het maken van een favicon

In deze handleiding leggen we je uit wat een favicon is, hoe je deze het handigst zelf kunt creëren én hoe je hem vervolgens zelf toevoegt aan jouw WordPress website…

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe maak je gepersonaliseerde WhatsApp links?

Er zijn ontzettend veel manieren om contact op te nemen met een bedrijf. Denk aan chatten, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp of het traditionele mailen en bellen. De laatste tijd is..

Lees meer
Tips & Tricks

Hoe werken domeinnamen en hosting?

Domeinnamen en hosting zorgen ervoor dat jouw website online is. We leggen je zo simpel eenvoudig mogelijk uit hoe dit in zijn werk gaat. Wat is een domeinnaam? Jouw domeinnaam..

Lees meer

Het SEO Stappenplan

Aan de slag met jouw SEO Seach Engine Optimization oftewel SEO, gaat om de ranking van jouw website in Google. Goed gevonden worden in Google, dat is waar menig ondernemer zich..

Lees meer