Hoe maak je gepersonaliseerde WhatsApp links? | Start Met Gemak

Hoe maak je gepersonaliseerde WhatsApp links?

terug

Er zijn ontzettend veel manieren om contact op te nemen met een bedrijf. Denk aan chatten, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp of het traditionele mailen en bellen. De laatste tijd is WhatsApp voor bedrijven steeds meer in opkomst. Het is een laagdrempelige manier voor klanten om contact op te nemen met jouw bedrijf.

whatsapp linksWhatsApp voor bedrijven

Naast de gewone versie van WhatsApp is er ook een zakelijke variant, genaamd WhatsApp Business. Wist je dat deze service speciaal ontwikkeld is voor kleine ondernemers? Het is een gratis App die te koppelen is aan een zakelijk telefoonnummer. Via de app kunnen klanten eenvoudig vragen stellen en informatie inwinnen. Het is mogelijk om jouw diensten of producten in een catalogus te laten zien en berichten te automatiseren. Hou er wel rekening mee dat je één WhatsApp Business-account maar op één telefoon tegelijk kan gebruiken.

Gepersonaliseerde WhatsApp links

Via WhatsApp kun je links aanmaken. Zo kunnen klanten snel contact met je opnemen zonder dat ze jouw nummer hoeven op te slaan. Het kan veel tijd kosten om uit te zoeken hoe dit werkt. Maar gelukkig ontdekten wij ‘Walink’. Met Walink maak je gratis een eigen gepersonaliseerde WhatsApp link. Vul jouw telefoonnummer in en schrijf een welkomstbericht (inclusief emoji). Hiermee genereer je een kant-en-klare link die je kunt gebruiken voor jouw social media of website.

 

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Meer over dit onderwerp:

Tips & Tricks

5 redenen om Google Analytics te koppelen aan WordPress

Google Analytics is een handige tool die diepgaande inzichten biedt in de prestaties van je app of website. Het kan enige tijd kosten voordat je begrijpt hoe deze tool werkt..

Lees meer

SEO Check: Hoe staat jouw website ervoor?

Een gratis website check Vraag jij je af hoe jouw website er op dit moment voor staat? Met de gratis SEO check krijg je direct een overzichtelijke rapportage. Deze kun..

Lees meer
Tips & Tricks

SSL-certificaat: wat is het en waarom heb ik het nodig?

Wat is een SSL-certificaat Misschien zegt de term SSL-certificaat je niet veel maar je hebt het vast wel eens gezien op een website. Het is te herkennen aan het slotje..

Lees meer
Tips & Tricks

SEA vs. SEO: Starten met online marketing

Wil jij gaan starten met online marketing? Dan ken je deze begrippen misschien wel: SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization). Eigenlijk staan ze allebei gewoon voor bovenaan..

Lees meer

Het SEO Stappenplan

Aan de slag met jouw SEO Seach Engine Optimization oftewel SEO, gaat om de ranking van jouw website in Google. Goed gevonden worden in Google, dat is waar menig ondernemer zich..

Lees meer